Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Βρέθηκε λύση για τα περίπτερα της Πλατείας Πάρκου

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ολοκληρώνονται οι εργασίες ανάπλασης στο μεγαλύτερο μέρος της πλατείας Πάρκου, στο κέντρο της Λαμίας.

Η πλατεία θα δοθεί σε χρήση στους δημότες και παράλληλα θα στολιστεί ενόψει των εορτών . Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστας Σταυρογιάννης που παρακολουθεί ανελλιπως το εργο της ανάπλασης απο την πρώτη ημέρα της κατασκευής του βρέθηκε για μια ακόμη φορά σήμερα στην κεντρική πλατεία  και συνομίλησε με τους ανθρώπους της εταιρείας που κατασκευάζουν  το εργο  .

''Το εργο εκτελείται μέσα στα χρονοδιαγράμματα και το μεγαλύτερο κομμάτι θα παραδοθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας '', τόνισε ο Αντιδήμαρχος , ενω πρόσθεσε  πως  για κάποιες εργασίες που θα χρειαστεί να συνεχιστούν εχουν ληφθεί ολα τα απαρίτητα μέτρα ασφαλείας .

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει και η μετακίνηση των περιπτέρων ενα θέμα που φάνταζε απο την αρχή δύσκολο , ωστόσο ο Δήμος  σε συννενόηση με τις εταιρείες που είναι οι χορηγοί των περιπτέρων κατέληξαν σε μια συμφωνία και ετσι τις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθούν και τα καινούρια περίπτερα που θα είναι ομοιόμορφα . Στην πάνω πλευρά της πλατείας και κάτω απο τα στέγαστρα θα συνεχίσουν να λειτουργούν τα τρία περίπτερα , ενω αλλά δύο περίπτερα θα υπάρχουν στην κάτω πλευρά της πλατείας .

Επίσης θα μετακινηθεί στην κάτω πλευρά της πλατείας και το εκδοτήριο των εισιτηρίων για τα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων . 

Ικανοποιημένοι απο το εργο της ανάπλασης δηλώνουν οι ιδιοκτήτες των περιπτέρων . Μιλώντας στο ''ΛΤ'' τόνισαν οτι αυτό το εργο ηταν αναγκαίο να γίνει καθώς ομορφαίνει και αναβαθμίζει μια ιστορική πλατεία και ενα απο τα κεντρικότερα και πολυσύχναστα σημεία της πόλης . Ωστόσο ανησυχούν για τα προβλήματα με τους Ρομά και ζητούν απο τη Δημοτική Αρχή να λειτουργήσει την δημοτική αστυνομία . 

Φωτογραφίες

    

Απόψεις