Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Βρέθηκε σώα η 16χρονη απο την Ανάβρα

Αίσιο τέλος είχε τελικά η περιπέτεια του 16χρονου κοριτσιού απο την Ανάβρα , τα ιχνη της οποία είχαν χαθεί απο την Τετάρτη το απόγευμα . Το κορίτσι στην προσπαθειά της να βρεί το δρόμο για το σπίτι της οδηγήθηκε σε κτηνοτροφική μονάδα στη Σκοπιά Φαρσάλων και εξαντλημένη απο την περιπετειά της ζήτησε βοήθεια . Ο κτηνοτρόφος αμέσως ειδοποίησε τις αρχές .

Όλα ξεκίνησαν όταν το κορίτσι μετέβη μαζί με τον πατέρα της για κτηνοτροφικές εργασίες στην περιοχή Λυκόραχη (δασική περιοχή), το απόγευμα της Τετάρτης .

Λίγο μετά τις 6:00 το απόγευμα χάθηκαν  τα ίχνη της  και ο πατέρας της άρχισε να την αναζητά . Όταν οι προσπαθειές του απέβησαν άκαρπες τότε ζήτησε βοήθεια.

Αμέσως σήμανε κινητοποίηση  στην  Πυροσβεστική Υπηρεσία του Κλιμακίου Δρυμώνα και  ανδρες απο την ΕΜΑΚ Βόλου έφτασαν στον τόπο του συμβάντος και ξεκίνησαν οι αναζητήσεις . Τέλος καλό ομως ολα καλά . 

    

Αθλητικά

Μια... κανονική ΑΕΚ εμφανίστηκε μετά από καιρό στο ΟΑΚΑ και επικράτησε εύκολα 2-0 του Απόλλωνα με σκόρερ τον Καρίμ Ανσαριφάρντ (7΄,25΄). Έτσι με την ολοκλήρωση της 25ης...