Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ξεκίνησε η διανομή ειδών παντοπωλείου για τις οικογένειες του Δήμου Αγράφων

 
Στα πλαίσια της πρωτοβουλίας «Στηρίζουμε την Οικογένεια» ο Δήμος Αγράφων με τη συμβολή της Ένωσης Ευρυτάνων Αμερικής το «Βελούχι» στηρίζει τις οικογένειες του Δήμου παρέχοντάς τους διατροφικά είδη με επίκεντρο τις ανάγκες του παιδιού. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ευρυτάνων Αμερικής Δημήτριος Τσιόλκας και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αποφάσισαν να διαθέσουν, κατόπιν συνεννόησης με την αντιδήμαρχο κ. Σουλιώτη, το ποσό των 6.500 δολαρίων  με σκοπό την αγορά σε είδη πρώτης ανάγκης για οικογένειες που διαμένουν μόνιμα στα χωρία του Δήμου και έχουν ενα  τουλάχιστον ανήλικο τέκνο.
Η αγορά των προϊόντων έγινε αποκλειστικά από τα τοπικά καταστήματα του Δήμου Αγράφων δίνοντας μια μικρή ανάσα και στη τοπική αγορά. ''Αφουγκραζόμενοι πάντα τις επείγουσες ανάγκες όπως αυτές προκύπτουν από συνθήκες κρίσης, όπως η ύπαρξη του covid 19, δεν θα μπορούσαμε να παραμείνουμε θεατές αλλά υλοποιούμε δράσεις με κύριο στόχο την ενίσχυση των οικογενειών που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην καθημερινότητα τους'' δηλώνει ο Δήμαρχος Αγράφων Αλέξανδρος Καρδαμπίκης .
''Η οικογένεια ως θεμέλιος λίθος της κοινωνίας βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων του Δήμου. Η στήριξη των οικογενειών που διαβιούν στα χωριά του δήμου μας είναι πάντα το επίκεντρο της προσοχή μας. Η υλοποίηση της δράσης έχει ως πρωταρχικό στόχο την ενίσχυση των παιδιών επιθυμώντας να τους παρέχουμε όλες τις ανέσεις που ίσως να μην υπάρχει η δυνατότητα να έχουν λόγω της διαμονής τους σε ένα απομακρυσμένο χωριό όπως Τρίδενδρο, Άγραφα, Χρύσω κτλ.
Έτσι από την υλοποίηση της δράσης ενισχύουμε 150 οικογένειες του Δήμου Αγράφων και σε σύνολο 240 παιδιά. Το Κέντρο Κοινότητας θα διανείμει  έως και 10/07/2020 τα προϊόντα στις οικογένειες τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφάλειας και υγείας.
Φωτογραφίες

   

randomness