Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ξεκινούν αντιπλημμυρικά εργα στην περιοχή της Στίρφακας, του Καλλιδρόμου και του Σπερχειού,

Την επίσπευση της κατασκευής των απαραίτητων αντιπλημμυρικών έργων στην περιοχή της Στίρφακας, του Καλλιδρόμου και του Σπερχειού, ζήτησε απο  τον Πρόεδρο και Δ/ντα Σύμβουλο της ΕΡΓΟΣΕ  Χρήστο Βίνη , ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θέμης Χειμάρας .

Ο κ. Χειμάρας στη συναντηρή του με τον  κ. Βίνη  ενημερώθηκε  αναλυτικά για την άμεση έναρξη των αντιπλημμυρικών έργων στην περιοχή της Στίρφακας και της ανακατασκευής του οδικού άξονα από το Λιανοκλάδι έως τη σήραγγα της Όθρυος.

Επίσης ο πρόεδρος της ΕΡΓΟΣΕ , τόνισε οτι ξεκινούν παρεμβάσεις   σε στραγγιστικές τάφρους και στο Μεριστή ΤΟΕΒ στην περιοχή της Ροδίτσας , οπως και εργα διευθέτησης του ρέματος Αγίου Ιωάννη και προστασίας των βάθρων της γέφυρας Κόμνηνας.

Σύμφωνα με τον βουλευτή Φθιώτιδας τα εργα αυτά δεν αντιμετωπίζουν οριστικά το πρόβλημα , ωστόσο απο την ΕΡΓΟΣΕ τον διαβεβαίωσαν οτι δρομολογούνται επιπρόσθετα συμπληρωματικά έργα, τα οποία θα θωρακίσουν αντιπλημμυρικά συνολικά την ευρύτερη περιοχή.

''Η προστασία της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας και του μόχθου των αγροτών μας, είναι υποχρέωση της πολιτείας'' δήλωσε ο κ. Χειμάρας .

   

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness