Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Νέα Σμύρνη: Αντιμέτωπος με ποινική δίωξη για 2 σεξουαλικές επιθέσεις ο 22χρονος

Οι δύο γυναίκες αναγνώρισαν τον 22χρονο ως τον δράστη επιθέσεων σε βάρος τους μετά το περιστατικό με την 25χρονη

Η εισαγγελία απήγγειλε και νέες βαρύτατες κατηγορίες που αυτή τη φορά είναι σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του νεαρού, που ήδη κατηγορείται για πλημμέλημα μετά την παρενόχληση της 25χρονης καθώς και άλλων τριών γυναικών και αναμένει τη δίκη του από το αρμόδιο αυτόφωρο δικαστήριο.

Ερευνήθηκαν καταγγελίες γυναικών  οι οποίες, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο του επιδειξία με αφορμή όσα έγιναν στην είσοδο της πολυκατοικίας της 25χρονης τον Μάιο, αναγνώρισαν τον 22χρονο ως τον δράστη επιθέσεων σε βάρος τους.

Η πρώτη καταγγελία που απασχόλησε τον εισαγγελικό λειτουργό είναι 22χρονης, η οποία αναγνώρισε στο πρόσωπο του συνομηλίκου της επιδειξία τον δράστη της επίθεσης που δέχθηκε τον Αύγουστο του 2020 στην είσοδο της πολυκατοικίας της. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η κοπέλα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 6ης Αυγούστου 2020 και ενώ επέστρεφε στο σπίτι της στον Νέο Κόσμο, διαπίστωσε ότι την ακολουθεί ο 22χρονος, ο οποίος την πρόλαβε στην πόρτα της πολυκατοικίας της και της επιτέθηκε αρπάζοντάς την από τον λαιμό και πιάνοντας τα οπίσθιά της. Η παθούσα ισχυρίζεται ότι της έκλεισε το στόμα και προσπάθησε να τη βάλει μέσα στην είσοδο του κτιρίου και ότι κατάφερε να γλυτώσει μετά από πάλη που έγινε μεταξύ τους. Για το περιστατικό η νεαρή γυναίκα είχε κάνει αμέσως καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως, όπου σχηματίστηκε δικογραφία κατά αγνώστου δράστη.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά την καταγγελία 19χρονης, η οποία δέχθηκε επίθεση από τον νεαρό στις 3 Σεπτεμβρίου 2020, επίσης στη Νέα Σμύρνη. Και αυτή η επίθεση είχε καταγγελθεί αμέσως στις Αρχές από τη νεαρή γυναίκα και είχε σχηματιστεί δικογραφία κατά αγνώστου δράστη.

Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει πως  οι περιγραφές των γυναικών για το δράστη που τους επιτέθηκε δεν αποδεικνύουν ότι ήταν αυτός που τις παρενόχλησε. Επικαλέστηκε κατάθεση άλλης γυναίκας που έχει καταγγείλει επίθεση που δέχθηκε στη Νέα Σμύρνη από ηλικιακά μεγαλύτερο άνδρα, ο οποίος έχει πιο ανοιχτά χρώματα από τον ίδιο και η καταγγέλλουσα προσδιόρισε ως πιθανά αλλοδαπό.

 

ΠΗΓΗ : iapopsi