Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Καναδάς: Σάλος με τον Τριντό - Τραγούδησε Queen πριν την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ

Aντιδράσεις προκαλεί ένα βίντεο που κυκλοφόρησε και δείχνει τον πρωθυπουργό του Καναδά, Τζάστιν Τριντό, να τραγουδά το Bohemian Rhapsody των Queen μετά από ένα δείπνο, δύο ημέρες πριν από την κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ. 

Ο Τριντό τραγουδούσε την επιτυχία του θρυλικού συγκροτήματος στο λόμπι του ξενοδοχείου Corinthia στο Λονδίνο, όπου σύμφωνα με όσα αναφέρει η Daily Mail, οι σουίτες κοστίζουν τουλάχιστον 5.000 λίρες. Την ίδια στιγμή, το Ηνωμένο Βασίλειο είχε βυθιστεί στο πένθος. 

Ο 50χρονος πρωθυπουργός του Καναδά ήταν ανάμεσα στους πολλούς πολιτικούς ηγέτες που ταξίδεψαν στη Βρετανία για να βρεθεί στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ τη Δευτέρα. 

Με ένα t-shirt και δίπλα σε ένα πιάνο, ο Τριντό τραγουδά με άλλα μέλη της επίσημης καναδικής αντιπροσωπείας στο λόμπι του κεντρικού ξενοδοχείου στο Λονδίνο το Bohemian Rhapsody των Queen, το περασμένο Σάββατο το βράδυ.


Τι δήλωσε ο εκπρόσωπος του Τζάστιν Τριντό 


Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν εκπρόσωπος του Τζαστίν Τριντό σε δήλωσή του ανέφερε ότι «μετά το δείπνο το Σάββατο, ο πρωθυπουργός συμμετείχε σε μια μικρή συγκέντρωση με μέλη της καναδικής αντιπροσωπείας που είχαν μαζευτεί για να τιμήσουν τη ζωή της Αυτής Μεγαλειότητας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αντιδράσεις στα social media για τον Τζάστιν Τριντό είναι ιδιαίτερα αρνητικές, καθώς μεγάλος αριθμός χρηστών τον κατηγορεί για έλλειψη σεβασμού.

Πηγή: iefimerida.gr