Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Αμαλία Ποντίκα : ''Η συντήρηση και η διάσωση όλων των μνημείων στον δήμο Λαμιέων αποτελεί για εμάς προτεραιότητα''

Παγκόσμια Ημέρα Μνημείων και Τοποθεσιών χθες Κυριακή 18 Απριλίου 2021 και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Λαμιέων Αμαλία Ποντίκα , εστειλε το δικό της μήνυμα ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης για τα πολιτιστικά αγαθά της πόλης μας . ''Η συντήρηση και η διάσωση όλων των μνημείων στον δήμο Λαμιέων αποτελεί για εμάς προτεραιότητα'' σημειώνει στο μηνυμά της η κ. Ποντίκα με αφορμή τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας .
''Ο, τι αξίζει να θυμόμαστε, ό, τι αποτυπώθηκε στη μνήμη με τη μορφή προσώπου ή γεγονότος, σημειώνει η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού , αποδόθηκε στις μέρες μας ως μνημείο. Πώς άλλωστε η ιστορία θα μαρτυρούσε καθημερινά το πέρασμά της από τον τόπο μας;..
Κάθε μνημείο στον Δήμο Λαμιέων σχετίζεται με σημαντικά γεγονότα ή προσωπικότητες που άφησαν το στίγμα τους στην κοινωνία μας.
Κάθε μνημείο στον Δήμο Λαμιέων προσδίδει στον τόπο μας αισθητική, κοινωνική και πολιτισμική αξία, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη συνέχεια της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
 
Και η Αντιδήμαρχος καταλήγει στο μηνυμά της υπενθυμίζοντας οτι η ευαισθητοποίηση, η διάσωση, η συντήρηση και η ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς θα πρέπει να είναι καθημερινό μέλημα των δημοτών .
Φωτογραφίες

    

Αθλητικά