Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Γιώργος Κυροδήμος : ''Εκτός της δικής μας λογικής πρακτικές αλλοίωσης αποφάσεων ''

Σε απάντηση της κοινής δήλωσης δημοτικών συμβούλων της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων και τις καταγγελίες για αλλοίωση ομόφωνης απόφασης ,  ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Κυροδήμος καλεί την Μεγάλη Δευτέρα 26 Απριλίου 2021 και ώρα 10.00 εκπροσώπους των δημοτικών παρατάξεων, για να συζητήσουν και να συνδιαμορφώσουν κοινό ψήφισμα προς το υπουργείο Παιδείας για την ιδρυση Πειραματικών -Πρότυπων σχολείων στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό . Σε διαφορετική περίπτωση , ο κ. Κυροδήμος ενημερώνει οτι θα παραπεμφθεί το θέμα σε επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Με ανακοινωσή του ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου απορρίπτει τις κατηγορίες χαρακτηρίζοντας τες ''ανυπόστατες  και εκτός της δικής μας λογικής, οι οποίες μπορεί να οφείλονται σε λάθος ερμηνείες ή και σε διαφορετικές προσεγγίσεις, στο πλαίσιο του δημοκρατικού διαλόγου''. 
''Το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου, τονίζει στην απαντησή του ο κ. Κυροδήμος , διασφαλίζει ένα βαθύ δημοκρατικό διά-
λογο και έχει αποδείξει μέχρι τώρα την ελευθερία στη κατάθεση απόψεων και τη προσπάθεια στη σύνθεση, με στόχο όλα τα θέματα να αναδεικνύονται μέσα από ρεαλιστικές και σαφείς διατυπώσεις''.

 
 

    

Απόψεις

Γράφει ο Στέλιος Παπαθεμελής Τα ελληνικά πολιτικά κόμματα χρωστούν τα μαλλιοκέφαλά τους σε δανεικά και αγύριστα που ευκαίρως-ακαίρως έχουν λάβει από το κράτος. Σε...