Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Πάσχα με μπλόκα και αυστηρούς ελέγχους στα διόδια και όχι μόνο

Οι λοιμωξιολόγοι στην πολύωρη συνεδρίαση της επιτροπής «ζύγισαν» τα δεδομένα και έκριναν πως τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο θα ήταν μεγάλο ρίσκο να επιτραπούν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις.

Για το «Πάσχα στην πόλη» για μια ακόμη χρονιά είχε άλλωστε προϊδεάσει η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη σε τηλεοπτική συνέντευξή της, ενώ την οριστική εισήγηση των λοιμωξιολόγων επιβεβαίωσε και ο πρωθυπουργός στο χθεσινό του τηλεοπτικό μήνυμα.

Πάσχα με ελέγχους και μπλόκα

Όπως ανέφερε το 15minutes.gr, τα μέτρα της ΕΛΑΣ για την περίοδο του Πάσχα σε μεγάλο βαθμό θα θυμίζουν την περσυνή περίοδο. Θα είναι προσαρμοσμένα ανάλογα με την επιδημιολογική κατάσταση κάθε περιοχής και θα έχουν μικρές διαφοροποιήσεις ανάλογα με της κατά τόπους Γενικές Περιφερειακές Αστυνομικές Διευθύνσεις.

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι οι έλεγχοι θα είναι ιδιαίτερα αυστηροί στα διόδια, ενώ ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί σε όσους επικαλεστούν ότι πρέπει να μετακινηθούν σε άλλο νομό για λόγους υγείας, αγροτικές εργασίες κλπ. Μάλιστα, ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι όσοι επιστρατεύσουν ακόμη και ψευδείς δηλώσεις μετακίνησης θα βρεθούν αντιμέτωποι με ποινικές ευθύνες.

Ανακοινώσεις Χαρδαλιά για το Πάσχα

Σχετικές ανακοινώσεις και περαιτέρω διευκρινήσεις αναμένεται να κάνει κατά τη διάρκεια της αυριανής ενημέρωσης ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς ο οποίος θα αναφερθεί εκτενώς στα μέτρα που θα ισχύουν μέχρι την Κυριακή του Πάσχα.

ΠΗΓΗ 15MINUTES

    

randomness