Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Το ρουσφέτι που ζήτησαν οι υπουργοί από το Μαξίμου και ο νέος Γραμματέας

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης έχει προγραμματίσει για την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου τη συνεδρίαση του επόμενου υπουργικού συμβουλίου στο πλαίσιο των μηνιαίων συνεδριάσεων.
 
Ήδη οι υπουργοί έχουν ενημερωθεί για την συνεδρίαση αλλά οι περισσότεροι σήκωσαν το τηλέφωνο και ζήτησαν από τον υπουργό Επικρατείας να μεταφέρει το υπουργικό σε άλλη ημερομηνία.
 
Βλέπετε την προηγούμενη μέρα Πέμπτη, είναι η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου, όποτε πέφτει ουσιαστικά τετραήμερο μαζί με το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.
 
Παρά ταύτα όμως η ημερομηνία συνεδρίασης δεν αλλάζει, όπως ξεκαθάρισε ο Γιώργος Γεραπετρίτης, ενώ ενημερώθηκε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
 
Νέος… Γραμματέας
 
Το προγραμματισμένο Συνέδριο της ΝΔ τον Δεκέμβριο μπορεί να εκλέξει και νέο Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής.
 
Φαβορί για να διαδεχθεί τον Γιώργο Στεργίου, αν αποφασιστεί να μην συνεχίσει, κάτι που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, είναι ο Παύλος Μαρινάκης.
 
Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ μπορεί να φέρει «αέρα» ανανέωσης στο κόμμα, ήδη έχει δώσει δείγματα γραφής στην γαλάζια νεολαία ενώ μπορεί να προσελκύσει και νέους να εμπλέκουν με τα κοινά.
 
Αν και απομένει χρόνος μέχρι το Συνέδριο το βασικό ερώτημα είναι εάν θα επιλέγει η ανανέωση ή η «ηρεμία» που διέπει τελευταία την Πειραιώς.
 
Θα επανέλθουμε…
 
Σπέτσαθλον
 
Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε ο μαραθώνιος στις Σπέτσες στο πλαίσιο του Σπέτσαθλον ;oπου έτρεξαν αρκετά κυβερνητικά στελέχη.
 
Πρώτη- πρώτη η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, ο γενικός γραμματέας στο υπουργείο Υγείας Μάριος Θεμιστοκλεους, ο διευθύνων συμβουλος της ΕΤΑΔ Στέφανος Βλαστός κ.α.
 
ΠΗΓΗ 15MINUTES.GR