Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

 

Απεβίωσε ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης

Σε ηλικία 91 ετών έφυγε από τη ζωή ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης. Ο εκλιπών είχε προσφέρει τα μέγιστα στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Παράλληλα είχε διατελέσει αρχηγός της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και μέλος της ΕΠΟ. 
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Λεωνίδα Θεοδωρακάκη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών.
Ο εκλιπών, είναι κομμάτι της ζωντανής ιστορίας του Ολυμπιακού αφού τον υπηρέτησε από όλα τα πόστα, αθλητικά και διοικητικά, ενώ μετά τη λαμπρή θητεία του (‪1991-2008) ως πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, ήταν μέχρι και το θάνατό του ο επίτιμος πρόεδρος.
Λεωνίδα Θεοδωρακάκη, καλό ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες» ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Συλλυπητήρια για το θάνατο του Θεοδωρακάκη εξέδωσε και η ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Η οικογένεια μας αποχαιρετά με θλίψη και οδύνη έναν μεγάλο Ολυμπιακό. Ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, ο οποιος απεβίωσε σε ηλικία 91 ετών, υπήρξε ένας από τους κορυφαίους παράγοντες στην ιστορία του συλλόγου και είχε αφιερώσει τη ζωή του στον Ολυμπιακό. Η συνεισφορά του στις τεράστιες επιτυχίες του Θρύλου εντός και εκτός συνόρων ήταν τεράστια και παραμένει ανεκτίμητη. Το κενό που αφήνει είναι μεγάλο, αλλά το όραμα του θα είναι για πάντα οδηγός μας. Καλό ταξίδι Λεωνίδα Θεοδωρακάκη.»
 

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

   

Απόψεις

Γράφει ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Λαμβάνοντας υπόψη το πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας «Λαμιακός Τύπος» για την «Καλύβα Στεφανή» στην περιοχή...