Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

 

ΕΠΣΦ/Α' Κατηγορία: "Κουτσουρεμένη" η 13η αγωνιστική

Σε μια αγωνιστική που κυριάρχησαν οι αναβολές, καθώς διεξήχθησαν μόλις 3 παιχνίδια, πραγματοποιήθηκε η 13η μέρα του πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας "Άρης Δάρρας" της ΕΠΣ Φθιώτιδας το Σάββατο (18/1). 

Συνολικά, πέντε ομάδες δεν κατέβηκαν να αγωνιστούν στα παιχνίδια τους ζητώντας να γίνει Γενική Συνέλευση στην Ένωση και εκλογές, καιθώς δεν συμφωνούν με τον τρόπο που έγινε η αναδιάρθρωση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο πρωτοπόρος Οπούντιος Μαρτίνου επικράτησε του Ολυμπιακού Λαμίας με 2-0 ενώ στο γήπεδο του Μώλου, ο τοπικός Παμμωλιακός και η Προοδευτική Λάρυμνας, αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1, με την Προοδευτική να μένει έτσι 6 βαθμούς μακριά από την κορυφή και τον Οπούντιο. 

Τέλος, το ίδιο σκορ σημειώθηκε και στο τρίτο ματς της ημέρας που έγινε στην Αγία Παρασκευή, με την τοπική Νίκη και τη Στυλίδα, να αναδεικνύονται ισόπαλες με 1-1. 

Δεν διεξήχθησαν οι αγώνες Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας-Άρης Αγ. Κωνσταντίνου, Μαλεσίνα-Κεραυνός Βαθυκοίλου και Νέο Κρίκελλο-Δάφνη Λιβανατών με τη διαφορά ότι το Νέο Κρίκελλο βγήκε κανονικά στον αγωνιστικό χώρο, με την ομάδα της Δάφνης Λιβανατών να μην εμφανίζεται ποτέ στο γήπεδο, ενώ σε Μακρακώμη και Μαλεσίνα, δεν "κατέβηκαν" καμία από τις τέσσερις ομάδες. Το ρεπό της, πραγματοποίησε η ομάδα των Καλυβίων.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής: 

 

Νίκη Αγ. Παρασκευής-Στυλίδα 1-1

Παμμωλιακός-Προοδευτική Λάρυμνας 1-1

Οπούντιος Μαρτίνου-Ολυμπιακός Λαμίας 2-0

Νέο Κρίκελλο-Δάφνη Λιβανατών 3-0 α.α.

Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας-Άρης Αγ. Κωνσταντίνου ΔΕΝ ΔΙΕΞΗΧΘΗ

Μαλεσίνα-Κεραυνός Βαθυκοίλου ΔΕΝ ΔΙΕΞΗΧΘΗ

Ρεπό: Καλύβια

 

Διαβάστε περισσότερα στο φύλλο του "Λ.Τ." της Τρίτης (21/1)