Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Πίτζι: «Θα τα δώσουμε όλα στο γήπεδο για να νικήσουμε μια μεγάλη ομάδα»

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Μπενφίκα με την τελευταία προπόνηση της που έγινε στο γήπεδο της Τούμπας. Λίγη ώρα μετά την προπόνηση ο 31χρονος Πίτζι εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες του μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό αγώνα λέγοντας: 

    «Είμαστε έτοιμοι 100% υπάρχει η ιδιαιτερότητα του μοναδικού αγώνα, θα παλέψουμε για τη νίκη για να περάσουμε εμείς στην επόμενη φάση».
    Για τις μεταγραφές και την προετοιμασία: «Προσπαθούμε κάθε μέρα  να βγάζουμε στο γήπεδο όσα μας λέει ο προπονητής, Έχουν έρθει  στην ομάδα ποιοτικοί παίκτες και εμείς οι παλιοί θα τους κάνουμε να νιώσουν άνετα».
    Για τις αλλαγές στη Μπενφίκα: «Υπάρχουν διαφορές κάθε προπονητής έχει τις δικές του ιδέες, έχουμε δουλέψει σκληρά. Έχουμε δώσει φιλικά παιχνίδια για να βγουν τα αποτελέσματα στο γήπεδο. Αύριο θα τα δώσουμε όλα στο γήπεδο».
    Για το ότι έχει αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ παλαιότερα και τις διαφορές με το σήμερα: «Σίγουρα ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ ποιοτική ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Τον έχουμε αναλύσει και πιστεύω θα αντεπεξέλθουμε αύριο».
    Για την ατομική ποιότητα και το γεγονός πως η ομάδα του δεν έχει επίσημους αγώνες: «Μπορεί να έχουμε ατομική ποιότητα, αλλά θέλουμε και ομαδικότητα. Έχουμε δώσει φιλικά παιχνίδια με δυνατές ομάδες. Η ομαδικότητα όμως θα μας βοηθήσει να νικήσουμε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ!»

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

 

 

   

randomness