Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ - Η Εθνική Ενόπλων έπαιξε για φιλανθρωπικό σκοπό

Η Εθνική ομάδα των Ενόπλων Δυνάμεων αγωνίστηκε στο δημοτικό γήπεδο Αταλάντης με αντίπαλο τη μικτή της ΕΠΣ Φθιώτιδας σε παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα, προκειμένου να ενισχυθεί οικονομικά συνάνθρωπος που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Η Εθνική ομάδα επικράτησε 2-0 με γκολ των Γιαννιώτα στο 27΄ και Ζαχαρόπουλου στο 72΄, αλλά αυτό ήταν το λιγότερο συγκριτικά με το σκοπό του αγώνα. 

Στο ημίχρονο απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες. Μία από αυτές δόθηκε στο Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ) και την παρέλαβε ο πλωτάρχης Χρήστος Καλαϊτζίδης. Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε επίσης στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και την παρέλαβε η Ολυμπιονίκης, επισμηναγός Κατερίνα Θάνου, ως εκπρόσωπος του υπουργείου. 

Η Εθνική Ενόπλων ξεκίνησε με την ακόλουθη ενδεκάδα: Γιαννίκογλου, Σφυρογιαννάκης, Βουρνάζος, Βλάχος, Ευαγγέλου, Μπουλούλης, Κλης, Χατζής, Γιαννιώτας, Τσούκαλος, Κατσιγιάννης. Στη διάρκεια του αγώνα έπαιξαν και οι, Μολφέσης, Ανιτσάκης, Κούσης, Κυριάκης, Τσιγάρας, Δημαράς, Σκοπελίτης.

 

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

   

randomness