Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Αλλεπάλληλα τα λάθη της κυβέρνησης στην οικονομία και στην αντιμετώπιση της πανδημίας, υποστήριξαν οι Ε. Αχτσιόγλου και Κ. Παπανάτσιου

Για "αλλεπάλληλα λάθη" και για "ευθύνες της κυβέρνησης", στην αντιμετώπιση της πανδημίας και στην οικονομία, έκαναν λόγο η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου και η αναπληρώτρια τομεάρχης Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου, σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, στη Θεσσαλονίκη.

"Το πρόβλημα είναι ότι εδώ υπάρχουν πολιτικές ευθύνες, διότι η κυβέρνηση είχε τα περιθώρια, όχι μόνο τα χρονικά αλλά και τα οικονομικά, να δράσει διαφορετικά και να προστατέψει την ελληνική κοινωνία από αυτή την κρίση" είπε η κ.Αχτσιόγλου και πρόσθεσε: "Κανείς πια δεν πιστεύει ότι έχουμε μια γρήγορη ανάκαμψη, όπως έλεγε στην αρχή της πανδημίας ο κ. Μητσοτάκης".

Για την προστασία της πρώτης κατοικίας, είπε ότι η κυβέρνηση προωθεί μια "κοινωνικά ανάλγητη" πολιτική "με πλήρη προτεραιότητα στην ικανοποίηση των τραπεζών και απόλυτη αδιαφορία για τις κοινωνικές ανάγκες".

"Είναι μια ανατροπή, όλων όσων υπάρχουν μέχρι τώρα για την προστασία της πρώτης κατοικίας, δυστυχώς" σχολίασε, για το σχετικό νομοσχέδιο, η κ. Παπανάτσιου. Σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση της πανδημίας πρόσθεσε ότι από την κυβέρνηση δεν έγιναν οι απαραίτητες παρεμβάσεις, προσλήψεις, περαιτέρω μέτρα προστασίας, ούτε στα σχολεία, ούτε στα νοσοκομεία και πρόσθεσε: "Είχε η κυβέρνηση τα περιθώρια, τα δημοσιονομικά να θωρακίσει το δημόσιο σύστημα υγείας, ξεκάθαρα. Μη θωρακισμένο δημόσιο σύστημα υγείας είναι μη θωρακισμένη οικονομία".

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι βουλευτές Σ.Φάμελλος, Χ.Γιαννούλης, Κ.Ζουράρις, οι πρώην βουλευτές Δ. Μάρδας και Τρ. Μηταφιδης, τοπικά στελέχη, μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ.

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

 

 

    

Απόψεις

Η Ημέρα Πανελλαδικού Εορτασμού της Εθνικής Αντίστασης που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 25 Νοεμβρίου, ημερομηνία της ανατίναξης της Γέφυρας του Γοργοποτάμου, καθιερώθηκε...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness