Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Επίδειξη δύναμης από τον Γ. Παπανδρέου – Στην αντεπίθεση οι άλλοι υποψήφιοι – Σήμερα η κατάθεση των υπογραφών

Με το καλημέρα της εμφάνισής του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ο Γιώργος Παπανδρέου αναμένεται να προχωρήσει σε επίδειξη δύναμης έναντι των εσωκομματικών του αντιπάλων.

Πέρα του ανοίγματος πλατφόρμας για τη συγκέντρωση υπογραφών μελών και φίλων, αλλά και πέραν της κατάθεσης πάνω από 90 υπογραφών μελών της Κεντρικής Επιτροπής για τη στήριξη της υποψηφιότητάς του, ο Γιώργος Παπανδρέου ανασυγκροτεί ήδη το επιτελείο του.

Εκτός των, έως τώρα, στενών του συνεργατών στο Κίνημα Αλλαγής, όπως ο συντονιστής Γιώργος Ελενόπουλος, ο «ιθύνων νους» Δημήτρης Ρέππας, ο Μιχάλης Καρχιμάκης, ο Γιάννης Παναγόπουλος, ο Σωκράτης Ξυνίδης, στο στενό επιτελείο αναμένεται να ενταχθούν και πρόσωπα όπως η Τόνια Αντωνίου,  ο Χρήστος Πολυζωγόπουλος, ο Γιώργος Καμίνης και άλλα.

Με την κατάθεση των υπογραφών, όμως, που πρέπει να γίνουν έως σήμερα Πέμπτη, 6 το απόγευμα, ξεκινά και επίσημα ο προεκλογικός αγώνας.

Σήμερα αναμένεται να καταθέσουν υπογραφές οι Παύλος Χρηστίδης, που ενδεχομένως αποτελέσει μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της εκλογικής αναμέτρησης και ο Παύλος Γερουλάνος.

Έχουν ήδη καταθέσει υπογραφές ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Χάρης Καστανίδης και ο Βασίλης Κεγκέρογλου, ο οποίος όμως αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο απόσυρσής του, από τη στιγμή που κατεβαίνει στην κούρσα ο Γιώργος Παπανδρέου.

ΠΗΓΗ 15MINUTES.GR

    

randomness