Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

 

Συνάντηση Δ. Κουτσούμπα με Παλαιστίνιο πρέσβη «Απαράδεκτο το σχέδιο των ΗΠΑ»

Με αντιπροσωπεία της Παλαιστινιακής πρεσβείας στην Ελλάδα, με επικεφαλής τον πρέσβη, Μαρουάν Τουμπάσι, συναντήθηκε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.
Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, ο κ. Τουμπάσι ενημέρωσε την αντιπροσωπεία του ΚΚΕ «για το απαράδεκτο αμερικανικό σχέδιο για το Παλαιστινιακό και μετέφερε την κατηγορηματική αντίθεση του προέδρου κ. Αμπάς, της παλαιστινιακής Αρχής και του παλαιστινιακού λαού». Ο κ. Κουτσούμπας «κατήγγειλε το αμερικανικό σχέδιο, τονίζοντας ότι διατηρεί και θωρακίζει την ισραηλινή κατοχή. Παραχωρεί την Ιερουσαλήμ στο κράτος του Ισραήλ, το οποίο προχωράει στην προσάρτηση της Κοιλάδας του Ιορδάνη, διατηρεί τους εποικισμούς».
Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ εξέφρασε «τη σταθερή αλληλεγγύη του Κόμματος στον αγώνα του παλαιστινιακού λαού για τερματισμό της ισραηλινής κατοχής και ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος στα σύνορα του 1967, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ. Κατάργηση των εποικισμών και αποχώρηση των εποίκων, επιστροφή των Παλαιστινίων προσφύγων στις εστίες τους. Απελευθέρωση όλων των Παλαιστίνιων πολιτικών κρατουμένων από τις ισραηλινές φυλακές».
Στη συνάντηση συμμετείχε το μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Γιώργος Μαρίνος.

   

Απόψεις

Το Παζάρι, ανήκει στο ανατολίτικο παρελθόν. Οι σύγχρονες Πόλεις δεν χαρακτηρίζονται από εμπορικές δραστηριότητες τούρκικης και ανατολίτικης αισθητικής με τσαντίρια,...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness