Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Αντζ. Αλφάνο: Η ιταλική κυβέρνηση δε θα παραιτηθεί οτιδήποτε κι αν συμβεί στο δημοψήφισμα της 4ης Δεκεμβρίου

Η ιταλική κυβέρνηση δε θα παραιτηθεί, οτιδήποτε κι αν συμβεί στο δημοψήφισμα που θα διεξαχθεί για τη συνταγματική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με τον Ιταλό υπουργό των Εσωτερικών, Αντζελίνο Αλφάνο, που προσπαθεί να καθησυχάσει τους φόβους για το ενδεχόμενο πρόκλησης κυβερνητικής αστάθειας στη γειτονική χώρα.
 
Ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι έχει δηλώσει επαναληπτικά ότι θα παραιτηθεί εάν χάσει στο δημοψήφισμα της 4ης Δεκεμβρίου, ενώ τις τελευταίες εβδομάδες έχει αρνηθεί να απαντήσει σε σχετικές ερωτήσεις, τονίζοντας ότι η συζήτηση αποπροσανατολίζεται από την ουσία της διεξαγωγής του δημοψηφίσματος. 

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δίνουν προβάδισμα στο στρατόπεδο του “ΟΧΙ,” προκαλώντας ανησυχία στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες για το ενδεχόμενο πρόκλησης κυβερνητικής αστάθειας στην Ιταλία, σε μια περίοδο που οι Βρυξέλλες, προσπαθούν ν' αντιμετωπίσουν τις συνέπειες του δημοψηφίσματος για την αποχώρηση της Βρετανίας, από την ΕΕ. 

 

(ΑΠΕ)

 

 

    

Απόψεις

Σε επίπεδα συναγερμού η αιθαλομίχλη στο Καρπενήσι την τελευταία εβδομάδα. Οι καιρικές συνθήκες και οι αυξήσεις στις τιμές του ηλεκτρικό ρεύματος, ανάγκασαν τους πολίτες...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness