Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Μεγαλώνει η οικογένεια του Honda sports/GT Forza με την ολοκαίνουρια Forza 750

Η οικογένεια του Honda sports/GT Forza scooter γυρίζει σελίδα και μετά το Forza 350 και το Forza 125 εντάσσει στην γκάμα της την ολοκαίνουρια Forza 750.

Το μοντέλο προσφέρει τα κλασικά χαρακτηριστικά της οδικής συμπεριφοράς και της άνεσης του Grand Touring (GT) σε συνδυασμό με σπορ και ευέλικτο χειρισμό. Είναι εφοδιασμένο με 2κύλινδρο κινητήρα που έχει αυξημένη ροπή, ενώ παρέχει εκρηκτική απόδοση από τις μεσαίες στροφές με την έξυπνη και άμεση επιτάχυνση που προσφέρει η μετάδοση διπλού συμπλέκτη Dual Clutch Transmission (DCT). Έχει επιπλέον χαρακτηριστικά τελευταίας τεχνολογίας όπως το Honda Selectable Torque Control (HSTC) για τέλεια πρόσφυση του πίσω τροχού σε όλες τις συνθήκες, ηλεκτρονικό γκάζι άμεσης απόκρισης και πολλαπλά προγράμματα οδήγησης. Ο συνδυασμός κινητήρα και πλαισίου παρέχει σπορ απόδοση μέσα και έξω από την πόλη, ενώ οι διαστάσεις είναι καθαρές GT, με άφθονο χώρο για τα πόδια, προστασία από τον άνεμο και άνεση τόσο για τον αναβάτη όσο και τον συνεπιβάτη.

Το ατσάλινο πλαίσιο χαρακτηρίζεται ελκυστικό, έχει πλήρη φωτισμό LED, εσωτερικό χώρο αποθήκευσης 22 λίτρων και ενσωματωμένο φορτιστή USB. Το Forza 750 είναι επίσης το πρώτο Honda που έρχεται εξοπλισμένο με το σύστημα Honda Smartphone Voice Control, το οποίο ενσωματώνει τη λειτουργικότητα του smartphone του αναβάτη με το scooter, επιτρέποντας τη διαχείριση τηλεφωνικών κλήσεων, μηνυμάτων κειμένου, μουσικής και πλοήγησης μέσω φωνής ή με τη χρήση κουμπιών στο αριστερό διακόπτη τιμονιού.

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ