Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Βασίλισσα Ελισάβετ: "Κανείς δεν μπορεί να επιβραδύνει το πέρασμα του χρόνου"

Το μήνυμα της Βασίλισσας Ελισάβετ, για την απουσία της από τη Γενική Σύνοδο της Εκκλησίας της Αγγλίας.

Για την απουσία της από τη Γενική Σύνοδο της Εκκλησίας της Αγγλίας θέλησε να απολογηθεί, μέσα από ένα γεμάτο νόημα μήνυμα της προς τους ηγέτες της Εκκλησίας η Βασίλισσα Ελισάβετ.

"Κανείς από εμάς δεν μπορεί να επιβραδύνει το πέρασμα του χρόνου", ανέφερε μεταξύ άλλων στο μήνυμα.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για την πρώτη απουσία της Βασίλισσας Ελισάβετ από τη Σύνοδο, εδώ και 40 χρόνια.

"Είναι δύσκολο να πιστέψω ότι έχουν περάσει πάνω από 50 χρόνια από τότε που ο Πρίγκιπας Φίλιππος και εγώ παρευρεθήκαμε στην πρώτη κιόλας συνεδρίαση της Γενικής Συνόδου. Κανείς από εμάς δεν μπορεί να επιβραδύνει το πέρασμα του χρόνου και ενώ συχνά επικεντρωνόμαστε σε όλα όσα έχουν αλλάξει στα ενδιάμεσα χρόνια, πολλά παραμένουν αμετάβλητα, συμπεριλαμβανομένου του Ευαγγελίου του Χριστού και των διδασκαλιών του", ανέφερε στο μήνυμά της η βασίλισσα Ελισάβετ.

"Για τους ανθρώπους της πίστης, τα τελευταία χρόνια ήταν ιδιαίτερα δύσκολα, με άνευ προηγουμένου περιορισμούς στην πρόσβαση της δημόσιας λατρείας. Για πολλούς, ήταν μια περίοδος άγχους, θλίψης και κούρασης. Όμως, το Ευαγγέλιο έφερε ελπίδα, όπως έκανε στους αιώνες. Επίσης, η Εκκλησία προσαρμόστηκε στη νέα πραγματικότητα της πανδημίας και συνέχισε τη διακονία της, συχνά με νέους τρόπους, όπως οι ψηφιακές μορφές λατρείας", κατέληγε το μήνυμά της.

ΠΗΓΗ NEWS247.GR

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness