Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ "ΣΟΥΡΤΑ-ΦΕΡΤΑ"

Με αέρα παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου και στόφα πρωταγωνιστή, το μεζεδοπωλείο “Σούρτα-Φέρτα” των Βαγγέλη Βλαχά και Δημήτρη Τζαβίδα, που βρίσκεται στην Αθηνών 22 στη Λαμία, έχει τη δική του ενδιαφέρουσα ιστορία.

Έχοντας ολοκληρώσει σπουδές στον τομέα του Τουρισμού και με έντονη την επιθυμία να δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση, ο Βαγγέλης Βλαχάς φέρει πολυετή εμπειρία στον τομέα τόσο της εστίασης όσο και της νυχτερινής διασκέδασης.

Έκανε τα πρώτα του βήματα με το ατμοσφαιρικό μπαρ “Venus” το 1990, το οποίο αποτέλεσε σήμα κατατεθέν της πλατείας Πάρκου για περισσότερα από επτά χρόνια.
Το 1997 ο Βαγγέλης αποφασίζει να κάνει την ανατροπή. Το δημοφιλές “Venus” κλείνει και η επιχειρηματική δράση στρέφεται στην εστίαση και... την αποκέντρωση! Τον Νοέμβριο ο Βαγγέλης Βλαχάς ενώνει τις δυνάμεις του με τον καλό του φίλο Δημήτρη Τζαβίδα. Η υπό ανάπτυξη περιοχή της Ν. Άμπλιανης φάνταζε ιδανική.

Μέσα σε λίγο χρόνο οι εργασίες ολοκληρώνονται και τον Φεβρουάριο του 1998, το “Σούρτα-Φέρτα” υποδέχεται τους πρώτους πελάτες του. Η μεγάλη αποδοχή του κόσμου αναδεικνύει το μεζεδοπωλείο σε Νο1 στέκι των μερακλήδων.

Ο σεφ Χρήστος Ντόκας που επιμελείται τα πιάτα είναι η κινητήρια δύναμη του “Σούρτα-Φέρτα”. Από το 2002 και μέχρι σήμερα, το μενού ανανεώνεται και εμπλουτίζεται επιμελώς. Το “Κοτόπουλο αλά Σεφ”, τα “Σκαλοπίνια Μετσοβόνε”, το “Χοιρινό του Δάσους”, οι σαρδέλες με σος μουστάρδας, ο ψητός γαύρος και η “Μακαρονάδα του Ψαρά” είναι μερικές μόνο από τις αξιόλογες γευστικές προτάσεις.

Στο μεζεδοπωλείο “Σούρτα-Φέρτα” όλοι οι καλοί χωράνε! Μας υποδέχεται καθημερινά από τις 11 το πρωί έως και τη 1 μετά τα μεσάνυχτα, για να απολαύσουμε θαλασσινά και κρεατικά καθώς και άλλα μαγειρευτά πιάτα, χωρίς φυσικά να παραλείψουμε το εξαιρετικής ποιότητας τσίπουρο και ούζο και το βιολογικό κρασί από τον Τύρναβο και την Μενδενίτσα.

18 χρόνια Μεζεδοπωλείο “Σούρτα-Φέρτα”! 18 χρόνια γεύσης & ποιότητας!

Φωτογραφίες