Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ !

Η μητέρα όλων των μαχών διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 7 Μαρτίου στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς εκλέγονται οι νέες νομαρχιακές επιτροπές του κόμματος στις πλέον κρίσιμες περιοχές για τους εσωκομματικούς συσχετισμούς, ενώ πραγματοποιούνται και γενικές συνελεύσεις, όπου θα συμμετάσχουν κορυφαία στελέχη προκειμένου να μιλήσουν και να απαντήσουν στις ομιλίες των αντιπροσώπων. Όπως πληροφορούμαστε μεγάλο είναι το ενδιαφέρον για τις νομαρχιακές εκλογές και στη Φθιώτιδα και αναμένεται μάχη για την επικράτηση.
Οι τάσεις βρίσκονται επί ποδός πολέμου, καθώς οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων νομαρχιακών επιτροπών αποτελούν κρας- τεστ για το ποιος θα έχει το «πάνω χέρι» στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό.
Τα ονόματα που παίζουν για τη Νομαρχιακή είναι του δικηγόρου και δημοτικού συμβούλου Νίκου Πάπουτσα, των περιφερειακών συμβούλων Γιώργου Σκούρα και Σπύρου Λάμπου, του Ιωαν. Κούτρα και της Βασιλικής Λάζου, ενώ υποψηφιότητα έχει καταθέσει και ο νυν Γραμματέας Βαγγέλης Σακελάρης διεκδικώντας την επανεκλογή του.
Στο εσωκομματικό παιχνίδι, λένε οι πληροφορίες μας, έχουν μπει για τα καλά τα πολιτικά γραφεία σε μια προσπάθεια να αυξήσουν τις επιρροές τους στο κόμμα και να ελέγξουν τις εξελίξεις.