Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ξεκινούν οι εργασίες για το κλειστό κολυμβητήριο Λαμίας - Έτοιμο στο τέλος του 2022

Το όνειρο της κατασκευής ενός κλειστού κολυμβητηρίου που θα καλύπτει τις ανάγκες των αθλητών και θα αποτελέσει πόλο έλξης εθνικών διοργανώσεων και όχι μόνο, παίρνει «σάρκα και οστά» πλέον στη Λαμία.

Το πολύ σπουδαίο και εμβληματικό έργο, για το οποίο υπεγράφη από το Δήμαρχο Λαμιέων και τον ανάδοχο, σύμβαση στις 27 Μαρτίου 2020, αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί και να παραδοθεί προς χρήση μέχρι το τέλος του 2022.

Θυμίζουμε, ότι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το 2018, επί θητείας Κώστα Μπακογιάννη εξασφάλισε ποσό 9.500.000 ευρώ, για να ξεκινήσει η διαδικασία ολοκλήρωσης του.

Οι εργασίες κατασκευής του Κλειστού Κολυμβητηρίου Λαμίας ξεκίνησαν με την εγκατάσταση του εργολάβου του έργου και χθες το μεσημέρι, ο Περιφερειάρχης, Φάνης Σπανός με τους αντιπεριφερειάρχες Θανάση Καρακάντζα και Ηλία Κυρμανίδη, ο Δήμαρχος Λαμιέων, Θύμιος Καραΐσκος, με τους αντιδημάρχους, Παναγιώτη Φώσκολο και Κώστα Σταυρογιάννη έδωσαν το «παρών» στο χώρο που θα ανεγερθεί το κλειστό κολυμβητήριο και ανακοίνωσαν ότι οι εργασίες ξεκινούν ενώ είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά, από τον υπεύθυνο του έργου.

 

Διαβάστε περισσότερα στο φύλλο του "Λ.Τ." της Τετάρτης (16/9)

 

 

 

Φωτογραφίες

   

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.