Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ “ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ”: ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ & ΜΕΓΑΛΟΥΣ!

“Εσύ τί λαμπάδα θα πάρεις;”…

Το Πάσχα πλησιάζει και η αγωνία των νονών κορυφώνεται στην προσπάθεια να ικανοποιήσουν το απαιτητικό γούστο των βαφτιστηριών τους!

Μονόκεροι και νεράιδες, ξωτικά και νάνοι, φανταστικά πλάσματα και ιππότες άλλοτε σκαρφαλώνουν κι άλλοτε κρέμονται από χρωματιστές λαμπάδες, ζωντανεύοντας με όχημα την παιδική φαντασία.

Με τη σειρά τους οι νονοί και οι νονές σπεύδουν να μάθουν από τα ίδια τα παιδιά όλες τις νεότερες εξελίξεις, κατακλυσμένοι σχεδόν από τον ίδιο ενθουσιασμό με εκείνα. Όμως ακόμη κι αν δεν καταφέρουν να ακολουθήσουν τον ξέφρενο ρυθμό των trendy ηρώων, μέσα σε λίγες μόλις μέρες καλούνται να διαλέξουν το ιδανικό δώρο που θα ζωγραφίσει ένα τεράστιο χαμόγελο στα πρόσωπα των δικών τους «σούπερ ηρώων».

Η διαχρονικά αγαπημένη “Barbie”, τα αεικίνητα “Transformers”, τα παγκοσμίου φήμης “Playmobil”, οι δημοφιλείς “Πυτζαμοήρωες” και οι ήρωες της “Disney” για τους μικρότερους και της “Marvel” για τους πιο... μυημένους, είναι μερικοί από τους πρωταγωνιστές κινουμένων σχεδίων που κερδίζουν το ενδιαφέρον.

Ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις, σας περιμένουν όλα τα παιχνίδια των γνωστών εταιρειών “Lego”, “Fisher Price”, “Best Toys”, “Bruder”, “Play Doh”, “Cicciobello” και οι δημοφιλείς συλλογές “Burago”, “Miraculous” και “Hot Wheels”.

Ανάμεσα στους δεκάδες κωδικούς προϊόντων θα ανακαλύψετε επιπλέον παιδικά παραμύθια, λούτρινα, εκπαιδευτικά επιτραπέζια και παζλ που θα «ακονίσουν» το μυαλό μικρών και μεγάλων αλλά και παιχνίδια κατασκευών για παιδιά κάθε ηλικίας. Κάντε δώρο στους μικρούς σας «εξερευνητές» το πρώτο τους αυτοκίνητο, για ανεπανάληπτη δράση και περιπέτεια με τηλεκατευθυνόμενα και μπαταριοκίνητα οχήματα!

Η πλούσια γκάμα προϊόντων της “Παιδικής Χαράς” είναι τώρα διαθέσιμη και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.paidiki-xara.gr, όπου σας περιμένουν εκπλήξεις και happenings, δελεαστικές προσφορές, μεγάλοι διαγωνισμοί και σούπερ κληρώσεις!

Και φέτος, η ωραιότερη Πασχαλιά είναι στην “Παιδική Χαρά”!

 

 

Φωτογραφίες

    

randomness