Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Δήμος Λαμιέων : ''Οι δικές μας διαδρομές ''

Στο πνεύμα του ανοιχτού διαλόγου για την καλυτέρευση των συνθηκών ζωής στην πόλη , ο Δήμος Λαμιέων καλεί όλους τους δημότες να σχεδιάσουν και να προτείνουν τη δική τους αγαπημένη διαδρομή μέσα στην πόλη, τον αγαπημένο τους περίπατο , ετσι ωστε όλοι μαζί να βελτιώσουν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής . 
 
Στον απόηχο των περιορισμών των πολιτών λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και με δεδομένο ότι όλοι σχεδόν βάλαμε στην καθημερινότητά μας τρόπους άθλησης, όπως το περπάτημα και το ποδήλατο, επιλέγοντας γνωστές ή λιγότερο γνωστές διαδρομές, ο Δήμος Λαμιέων ξεκινά μια προσπάθεια να εντοπίσει και να καταγράψει όλες αυτές τις διαδρομές, δημοφιλείς ή μη, έτσι ώστε να αναδείξει τα σημεία τους, να τις βελτιώσει και να τις αποδώσει στους πολίτες.
''Οι διαδρομές που θα συγκεντρώσουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα προκριθούν στις προτάσεις του Δήμου για παρεμβάσεις αναβάθμισης με στόχο την άμεση απόδοσή τους στους πολίτες'' επισημαίνει ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραίσκος .
 
 
Ο κάθε δημότης θα  έχει τη δυνατότητα να σχεδιάσει τη δική του αγαπημένη διαδρομή, τη διαδρομή που γνώρισε, ακολουθούσε και αγάπησε περισσότερο μέσα στην πόλη, στο διαδραστικό χάρτη (http://195.181.247.9/diadromes/) που υπάρχει στην Ιστοσελίδα του Δήμου www.lamia.gr .
 
 
Σύμφωνα με τον κ. Καραίσκο ''ο  διαδραστικός αυτός χάρτης αποτελεί ακόμα μία έμπρακτη απόδειξη του ανοιχτού διαλόγου που συντηρούμε με την κοινωνία και μία ακόμη ευκαιρία να αφουγκραστούμε τις ανάγκες των πολιτών, να ανακαλύψουμε τις μεγάλες και μικρές ομορφιές της πόλης μας, να ζήσουμε και να απολαύσουμε κάθε γωνιά της''

   

randomness