Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Δραματική εκκληση απο την Τοπική Κοινότητα Μαλεσίνας : ''Σταματήστε την εξάπλωση του κορωνοιού ''

 

Συναινεί και η Τοπική Κοινότητα Μαλεσίνας στην εφαρμοδή αυστηρών περιοριστικών μέτρων για να σταματήσει η εξάπλωση της πανδημίας στην περιοχή του Δήμου Λοκρών . Δεν επιτρέπεται από κανέναν χαλαρότητα, ειναι το μήνυμα που στέλνει στους κατοίκους το Τοπικό Συμβούλιο και τους καλεί να τηρήσουν με συνέπεια ολα τα μέτρα του υγειονομικού πρωτοκόλλου , καθώς και να προσέλθουν για να κάνουν τους απαραίτητους υγειονομικούς ελέγχους .

 

''Συνδημότισσες και συνδημότες , φίλες και φίλοι.

Δυστυχώς διανύουμε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο με την πανδημία να φανερώνει σημάδια κορύφωσης.

Καθ όλη την περίοδο από την εμφάνιση του κορονοιού έως σήμερα καταφέραμε χάρη στην υπευθυνότητα του καθενός και με μεγάλη προσπάθεια όλων μας να κρατήσουμε την περιοχή μας ασφαλή.

Τώρα που η πανδημία εξελίσσεται χρειάζεται με ψυχραιμία και με ακόμη περισσότερη υπευθυνότητα να διατηρήσουμε τον Δήμο μας στα χαμηλότερα δυνατά ποσοστά κρουσμάτων.

Για να πετύχουμε και αυτόν τον στόχο είναι μεγάλη ανάγκη να εφαρμόσουμε πιστά όλα τα ισχύοντα μέτρα και να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην καθημερινότητα μας , πρέπει να περιορίζονται στο ελάχιστο δυνατό η ακόμα και να αποφεύγονται χώροι συνάθροισης και συγχρωτισμού.

Δεν επιτρέπεται από κανέναν χαλαρότητα.

Κάνουμε έκκληση σε ολους να επιδείξουμε μεγάλη προσοχή και να μην αντιμετωπίσει κανείς την κατάσταση με επιπολαιότητα.

Ο Δήμος βρίσκεται σε επικοινωνία τοσο με τον ΕΟΔΥ όσο και με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες και εξαντλεί κάθε δυνατότητα που έχει προκειμένου να προστατεύσει τους πολίτες.

Υπενθυμίζουμε ότι την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου και ώρες 9.30 έως 14.00 και χωρίς ραντεβού , μπροστά στο Δημοτικό κατάστημα Μαλεσίνας , θα βρίσκεται κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για δωρεάν rapit test για τους κατοίκους.

Οι πολίτες θα πρέπει να προσέρχονται με αυτοκίνητο η άλλο όχημα και φορώντας μάσκα.

Πάνω απ όλα είναι η υγεία και η ανθρώπινη ζωή.

Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει μέχρι πότε θα κρατήσει όλο αυτό.Ο καθένας από μας καλό θα είναι να περιορίσει τις μετακινήσεις του στο απολύτως απαραίτητο να μείνει στο σπίτι του και να μην έρχεται σε άσκοπη συναναστροφή με άλλα πρόσωπα. Έτσι θα επιβραδύνουμε την εξάπλωση να σπάσουμε την αλυσίδα μετάδοσης και να κερδίσουμε χρόνο.

Δε χρειάζεται πανικός αλλά σωστή ενημέρωση και υπεύθυνη στάση από όλους μας.

Πολεμάμε τον ιό κι όχι τους ανθρώπους''. 

 

 

    

randomness