Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Εφυγε απο κορωνοιό ο πρώην αστυνομικός Διευθυντής Φθιώτιδας Γρηγόρης Τσιμιτσέλης

Μια ακόμη απώλεια μετρά ο  νομός Φθιώτιδας στον πόλεμο με τον φονικό ιό .   Ο πρώην αστυνομικός Διευθυντής Φθιώτιδας Γρηγόρης Τσιμιτσέλης είναι το νέο θύμα του κορωνοιού καθώς εφυγε απο τη ζωή σε ηλικία 57 χρόνων.
Τις τελευταίες ημέρες ο πρώην Αστυνομικός Διευθυντής είχε διαγνωσθεί θετικός στον κορωνοιό και νοσηλευόταν στη μονάδα covid του Νοσοκομείου Λαμίας .
Ομως  η κατάσταση της υγείας του  επιδεινώθηκε και χρειάστηκε να διασωληνωθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας .
Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά και δυστυχώς  ο Γρηγόρης Τσιμιτσέλης εφυγε απο τη ζωή σε πολύ μικρή ηλικία χτυπημένος απο τον κορωνοιό .

Ο αντιδήμαρχος Μακρακώμης Παναγιώτης Κοντογεώργος, πρώην αστυνομικός, αποχαιρετά τον συναδελφό του με μια  συγκινητική  ανάρτηση :

Καλό Ταξίδι Γρήγορη μας, καλό ταξίδι Ταξίαρχε μας ..
Θέλω να γράψω πολλά άλλα δεν βγαίνουν ..
Δεν βρίσκω λέξεις να περιγράψουν τον πόνο που νιώσαμε όλοι οι συνάδελφοι σου όλοι οι φίλοι σου στο άκουσμα της είδησης πως ο Γρηγορης έχασε την μάχη με τον κορωνοϊό στην εντατική και ήσουν μόλις 57 ετών .
Τι να γράψω για τον αδερφό και φίλο που μεγαλώσαμε μαζί , ερχόταν συνέχεια στην Γραμμένη στην αδελφή της μάνας του στην ίδια γειτονιά, και μετά βρεθήκαμε στις ίδιες υπηρεσίες στην Αστυνομία …
Αρχιφύλακας στο ΑΤ. Μακρακώμης, συνέχεια στον Άγιο Κωνσταντίνο, ως ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΣ , μετά στο ΑΤ. Μακρακώμης ως Διοικητής , ακολούθως Καμμένα Βούρλα ως Διοικητής, μετά στην Αστυνομική Διεύθυνση και στην Γενική στην Λαμία ..
Είναι άδικο, πολύ άδικο δεν το χωράει ο νους μας και πονάει πολύ.
Εκ μέρους του Δήμου μας της θερμά συλλυπητήρια στην μητέρα του πατέρα του αδελφή του και στους συγγενείς του .
Καλό ταξίδι αδερφέ , καλή αντάμωση και Θα σε έχω πάντα στην καρδιά μου πιτσιρικά να παίζουμε στην πλατεία στην Γραμμένη , και θα σε θυμάμαι πάντα και για την ευγένεια σου, και για πολλά άλλα που περάσαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια ….