Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

 

Επιστολή Δημάρχου Αγράφων σε Χρυσοχοίδη-Σπανό : ''Αδύνατη η φιλοξενία προσφύγων στο Δήμο μας ''

Επιστολή σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, για την πιθανή έλευση προσφύγων στον Δήμο Αγράφων, απέστειλε την Τρίτη 15 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Καρδαμπίκης.

Στην επιστολή του προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοΐδη, τον Υπουργό Υγείας κ. Κικίλια, τον Αστυνομικό Διευθυντή Ευρυτανίας κ. Μουτσώκο, τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Σπανό και στον Αντιπεριφερειάρχη Νομού Ευρυτανίας κ. Τασιό αναφέρει:

 

 

«Σχετικά με την κατανομή προσφύγων στο Δήμο Αγράφων σας ενημερώνουμε ότι, η έλλειψη αστυνόμευσης, δομών υγείας , ΕΚΑΒ, καθώς επίσης και η δυσβατότητα των δρόμων σε συνδυασμό με τις αντίξοες καιρικές συνθήκες κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, καθιστούν αδύνατη τη φιλοξενία προσφύγων στο Δήμο μας.

 

Εφόσον βελτιωθούν όλα τα παραπάνω και πάντα στα πλαίσια της αναλογικότητας του μόνιμου πληθυσμού των Δήμων, θα μπορούσε να εξεταστεί και η περίπτωση φιλοξενίας του μικρού αριθμού προσφύγων που μας αναλογούν σύμφωνα με τον πληθυσμό μας».

 

 

 

   

Απόψεις

Γράφει ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Λαμβάνοντας υπόψη το πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας «Λαμιακός Τύπος» για την «Καλύβα Στεφανή» στην περιοχή...
randomness