Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Γιώργος Παπανδρέου από τη Λαμία: "Ξαναφτιάχνουμε μεγάλο και ισχυρό ΚΙΝΑΛ για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού στην Ελλάδα"

Κάλεσμα στους δημοκράτες να συστρατευθούν στον αγώνα για να ξαναγίνει το ΚΙΝΑΛ μεγάλο και ισχυρό προκειμένου να ανατραπεί το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα και να δοθεί ένα τέλος στο δικομματισμό Νέας Δημοκρατίας-ΣΥΡΙΖΑ που καταδυναστεύει την πατρίδα μας από το 2012 και μετά, απηύθυνε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Παπανδρέου από τη Λαμία, σε ομιλία που παραχώρησε το βράδυ του Σαββάτου (13/11) στο Πολιτιστικό Κέντρο της φθιωτικής πρωτεύουσας.

Ο κ. Παπανδρέου, κάλεσε τον κόσμο να τον βοηθήσει για να αναλάβει την ηγεσία του κινήματος μετά τις εσωκομματικές εκλογές για να γίνει και πάλι η παράταξη πρωταγωνιστής των εξελίξεων, αφού αυτή η παράταξη δεν υπάρχει για να είναι βολική, συμβιβασμένη, βουβή και φοβική. Υπάρχει για να είναι ανατρεπτική σε κάθετι παγειωμένο και εγκατεστημένο, ασυμβίβαστη και αυτόνομη από κάθε μορφής εξάρτηση.

Επίσης, ο πρώην πρωθυπουργός κάλεσε τον κόσμο να δώσει μαζί του τη μάχη για να “σηκώσουμε στα χέρια μας αυτή την παράταξη και τον ήλιο πάνω από την Ελλάδα” όπως είπε ενώ υπογράμμισε ότι οραματίζεται ένα κίνημα ανοικτό, συμμετοχικό, όπου όλοι θα έχουν φωνή και θα αποτελέσει το σπίτι του λαού, το σπίτι των προοδευτικών δυνάμεων της χώρας, μια μεγάλη αγκαλιά σε μια δύσκολη περίοδο, με μεγάλες προκλήσεις.

Παράλληλα, ο κ. Παπανδρέου, επισήμανε πως δεν διεκδικεί την “καρέκλα... για την καρέκλα” αλλά διεκδικεί να προσφέρει με την ψυχή του ώστε αυτή η παράταξη να γίνει και πάλι ισχυρή για να μπορέσει να ανατρέψει το πολιτικό σκηνικό για να μπορέσει να γίνει η παράταξη η πλειοψηφούσα δύναμη του τόπου και δεν πρόκειται να γίνει δεκανίκι κανενός!

 

Πριν την έναρξη της ομιλίας τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά.

 

 

Φωτογραφίες

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.