Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Η ΛΑΜΙΑ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΜΑΝΩΛΗ ΡΑΣΟΥΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ


Ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στον καλλιτέχνη και συγγραφέα Μανώλη Ρασούλη, διοργάνωσαν η Πολιτιστική Ομάδα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Σ.Ε.Π.Ε.) Νομού Φθιώτιδας, ο Δήμος Λαμιέων και το Φθιωτικό Ωδείο Καραμπογιά στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας .
Ο Πρόεδρος του ΣΕΠΕ Φθιώτιδας κ. Κώστας Χριστόπουλος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, συνεχάρη την Πολιτιστική Ομάδα για την διοργάνωση  και ευχαρίστησε τους διοργανωτές για τη συνεργασία.
Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών, ο οποίος τόνισε την αξία της συνεργασίας των φορέων του πολιτισμού και της παιδείας, η οποία όταν γίνει πράξη επιτυγχάνει σημαντικά αποτελέσματα , ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Ευθύμιος Καραΐσκος, ο οποίος εξήρε την προσφορά της Πολιτιστικής Ομάδας των Εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και συνεχάρη όλους τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση και ο υπεύθυνος του Φθιωτικού Ωδείου Καραμπογιά κ. Ηλίας Καραμπογιάς, ο οποίος ευχαρίστησε τους συνδιοργανωτές, τους μουσικούς της 15μελούς ορχήστρας και τη χορωδία για τη συνεργασία.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι αντιδήμαρχοι κ. Αμαλία Ποντίκα, κ. Δημήτρης Κυρίτσης και κ. Θανάσης Παπαχρήστος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας κ. Νίκος Μπέτσιος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Μπεσλεμές, ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου Φθιωτών Λογοτεχνών και Συγγραφέων κ. Κώστας Θερμογιάννης, η Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Λαμίας κ. Ξανθή Κουτσογιάννη και ο συγγραφέας – πρ. Προϊστάμενος των ΓΑΚ – Αρχείων Ν. Φθιώτιδας κ. Δημήτρης Νάτσιος.

Στην εκδήλωση -αφιέρωμα ,  παρουσιάστηκε η   πορεία της ζωής του Μανώλη Ρασούλη,  ως καλλιτέχνης και συγγραφέας. Το σπουδαίο οπτικοακουστικό υλικό του Διονύση Αναγνώστου και της Γιώτας Γάκη, μέλη της Πολιτιστικής Ομάδας, συνόδευσε τα κείμενα που επιμελήθηκε ο Κώστας Τσιαλαφούτας και διάβασαν τα μέλη της Πολιτιστικής Ομάδας του ΣΕΠΕ Φθιώτιδας  Γιώργος Σταυρόπουλος, Νίκος Κοντογιάννης, Νίκος Παπαγεωργίου, Αποστόλης Παπακωνσταντίνου, Γιώργος Αναγνώστου και Κώστας Τσιαλαφούτας.

   

randomness