Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ηχηρή παρέμβαση Γιαννόπουλου στην ελληνική δικαιοσύνη -Ζητά απο την Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου να πάρει πίσω την αποφασή της για τη Συν. Τράπεζα Λαμίας

Πολιτικές διαστάσεις παίρνει για μια ακόμη φορά η υπόθεση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας μετά την εντολή  της Αντιεσαγγελέως του Αρείου Πάγου να δεσμευτούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί ολων των μελών των πρώην Διοικητικών Συμβουλίων της Τράπεζας για υποθέσεις που τρέχουν απο το παρελθόν κια σχετίζονται με δανειοδοτήσεις και θαλασσοδάνεια . 

Η απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης προκάλεσε την εντονη αντίδραση του πρώην υπουργού Θανάση Γιαννόπουλου , ο οποίος με δημόσια παρεμβασή  του , ουτε λίγο ουτε πολύ ζητά απο την Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου να πάρει πίσω την ακατανόητη οπως τη χαρακτηρίζει , αποφασή της  .

Σύμφωνα με τον κ. Γιαννόπουλο ''Ευυπόληπτα άτομα της Λαμιακής Κοινωνίας που οι περισσότεροι σήμερα είναι συνταξιούχοι και κάποιοι λίγοι επαγγελματίες μετείχαν στο Δ.Σ. χωρίς να λειτουργούν με σκοπό τη βλάβη της Τράπεζας. Ούτε ωφελήθηκε σε τίποτα κανείς εξ αυτών''. ''Είναι ακατανόητο , σημειώνει στην ανακοινωσή του ο πρώην υπουργός , πως η επικεφαλής Αντεισαγγελεύς του Αρείου Πάγου κα Άννα Ζαϊρη (της Αρχής για τη Καταπολέμηση της Νομιμοποίησης Εσόδων από Παράνομες Δραστηριότητες) ατεκμηρίωτα με εκκρεμούσα ακόμα στη δικαιοσύνη της υποθέσεως της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας προέβη σε μια απόφαση δεσμεύσεως των τραπεζικών λογαριασμών όλων των διατελεσάντων μελών κατά τα τελευταία έτη του Δ.Σ. της Τράπεζας''.

Στην ανακοινωσή του ο κ. Γιαννόπουλος χρησιμοποιεί σκληρές εκφράσεις και απαξιωτικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς   κατα της ανώτερης δικαστικής λειτουργού , αφήνοντας να εννοηθεί οτι δεν ξέρει καλά ελληνικά . ''Όφειλε η κα. Αντεισαγγελεύς'' -σημειώνει ο κ. Γιαννόπουλος - να μελετήσει καλύτερα την υπόθεση νομικά και να κάνει σωστή χρήση της ελληνικής γλώσσας '' . 

Αναλυτικό ρεπορτάζ στο αυριανό φύλλο του Λαμιακού Τύπου . 

 

    

Απόψεις

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness