Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Κατάληψη στα γραφεία της εταιρείας στο Μαρούσι ενάντια στο σχέδιο διάλυσης και ξεπουλήματος της επιχείρησης

Κατάληψη στα κεντρικά γραφεία της ΛΑΡΚΟ στην Αθήνα στο Μαρούσι, πραγματοποίησαν  νωρίς το πρωί τα Σωματεία εργαζομένων της επιχείρησης, κλιμακώνοντας τον αγώνα τους ενάντια στο σχέδιο διάλυσης και ξεπουλήματος της επιχείρησης σε κομμάτια, με όλους τους εργαζόμενους απολυμένους.

Παράλληλα απευθύνουν κάλεσμα συμπαράστασης και στήριξης της απεργίας και της συγκέντρωσης που πραγματοποιούν στις 11 το πρωί του Σαββάτου 17 Οκτώβρη στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ, στη Λάρυμνα.

Στην κινητοποίηση παραβρέθηκε  ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, εκφράζοντας την αμέριστη στήριξη και αλληλεγγύη του Κόμματος στον δίκαιο αγώνα και τα αιτήματα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ. Παραβρίσκεται επίσης και αντιπροσωπεία της ΕΓ του ΠΑΜΕ, με επικεφαλής τον Γιώργο Πέρρο.

Ακόμη στο πλευρό τους βρέθηκε  και αντιπροσωπεία της διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λαμίας, του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής, του Συλλόγου Γυναικών Αμαρουσίου, του Σωματείου Συνταξιούχων Αμαρουσίου, του Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Φθιώτιδας και του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας.

Στο πλαίσιο της κινητοποίησης , οι εργαζόμενοι ανήρτησαν  πανό στην πρόσοψη του κτιρίου των γραφείων που αναγράφει, «Κάτω τα χέρια από τη ΛΑΡΚΟ».

Πηγή:902.gr

    

Απόψεις

Γράφει ο Σπύρος Ρίζος Χθες η καθηγήτρια κα Μ. Θεοδωρίδου, της επιτροπής εμβολιασμών, κατά την διάρκεια της τακτικής τηλεοπτικής ενημέρωσης με τον γ.γ. κ. Μ....
randomness