Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων :Το αποτέλεσμα τους δικαιώνει !

 
Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε οτι η επαναλειτουργία του Κέντρου Υγείας Κάμένων Βούρλων ηταν ενα προσωπικό στοίχημα του υπουργού Οικονομικών και βουλευτή Φθιώτιδας Χρήστου Σταικούρα . Απο την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθηκοντά του , συνεργάστηκε με τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και τον Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας -Στερεάς Φώτη Σερέτη για να ξεπεραστούν ολα τα εμπόδια που είχαν προκύψει και το Κέντρο Υγείας να λειτουργήσει σαν μια σύγχρονη μονάδα υγειονομικής περίθαλψης , αντάξια των συνθηκών που εχουν διαμορφωθεί στον τομέα της υγείας και των αυξημένων απαιτήσεων της τοπικής κοινωνίας . 
Η προσπάθεια για την επαναλειτουργία του Κέντρου Υγείας , επρεπε να ξεκινήσει απο την αρχή καθώς είχαν μεσολαβήσει πολλά χρόνια απραξίας και απαξίωσης της κτιριακής υποδομής . 
Η προσπάθεια απέδωσε καρπούς και το αποτέλεσμα δικαιώνει τόσο τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταικούρα που για μια ακόμη φορά απέδειξε οτι δεν ξεχνά τον τόπο του και είναι δίπλα στα προβλήματα και τις ανησυχίες των συμπατριωτών του , αλλά και ολους οσους εργάστηκαν με συνέπεια προς την κατεύθυνση λειτουργίας του Κέντρου Υγείας . Ενας απο αυτούς τους ανθρώπους ηταν και ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης . Δεν παρέδωσαν απλά ενα Κέντρο Υγείας , σαν αυτά που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα , αλλά μια σύγχρονη μονάδα υγείας  ! 
                                                                                                                                                                                               Χρ. Α


   

Αθλητικά

Σε επίδειξη δύναμης του Λιούις Χάμιλτον εξελίχθηκε ο τέταρτος φετινός αγώνας της Φόρμουλα Ένα, που έγινε σήμερα (2/8) στην πίστα του Σίλβερστοουν. Ο Βρετανός παγκόσμιος...