Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Κλιμάκια ΔΕΔΔΗΕ και ΕΛΓΑ αποτιμούν τις ζημιές απο τη φωτιά στο Μαρτίνο

Σοβαρές ζημιές  και μεγάλη καμένη έκταση άφησε πίσω της η φωτιά της Παρασκευής  19/6 στο Μαρτίνο… Πυροσβεστική, Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Δήμος Λοκρών αλλά και εθελοντές έδωσαν μάχη για να σβήσει η φωτιά και να μην φτάσει σε κατοικημένη περιοχή αλλά και να σωθεί η δασική έκταση.

Από τη ΔΕΔΔΗΕ ολοκληρώθηκε  η αποκατάσταση των ζημιών ηλεκτροδότησης για το αντλιοστάσιο ύδρευσης Μαρτίνου που προκλήθηκαν από τη φωτιά και τις επόμενες ώρες θα αποκατασταθεί πλήρως η υδροδότηση στο Δημοτικό Διαμέρισμα, όπως ενημερώνει ο Δήμος Λοκρών. Η ΔΕΔΔΗΕ συνεχίζει τις εργασίες αντικατάστασης 20 καμένων κολώνων από τη φωτιά, ώστε να επανέλθει η ηλεκτροδότηση σε επαγγελματικές – κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις της περιοχής. Ως αύριο θα έχουν αποκατασταθεί όλες οι βλάβες από τη ΔΕΔΔΗΕ την οποία και  ο Δήμος Λοκρών την ευχαριστεί για την άμεση ανταπόκριση της.

Τη Δευτέρα θα επισκεφθεί την περιοχή κλιμάκιο του ΕΛΓΑ ώστε να πραγματοποιηθεί  αποτίμηση καταστροφών σε φυτικό και ζωϊκό κεφάλαιο.

   

Αθλητικά

Σε επίδειξη δύναμης του Λιούις Χάμιλτον εξελίχθηκε ο τέταρτος φετινός αγώνας της Φόρμουλα Ένα, που έγινε σήμερα (2/8) στην πίστα του Σίλβερστοουν. Ο Βρετανός παγκόσμιος...