Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Μόνο στο 15minutes.gr: Γιατί η Ντόρα την «έπεσε» στον Μπογδάνο – Η Α’ Αθηνών και ο Δήμος

Η σκληρή κριτική της Ντόρας Μπακογιάννη προς τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο για την ανάρτηση που έκανε με τα ονόματα των μαθητών του νηπιαγωγείου όπου η συντριπτική πλειοψηφία είναι αλλοδαποί σε πολλούς ήχησε ως αυτονόητη.

Άλλωστε, η πρώην υπουργός Εξωτερικών «δεν μασάει τα λόγια της» και πάντα παίρνει θέση για ζητήματα της επικαιρότητας, όπως στην προκειμένη .

«Η τοποθέτηση του κ. Μπογδάνου ήταν ένα βαρύτατο πολιτικό και ηθικό ατόπημα. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Τουλάχιστον το κατάλαβε και ζήτησε συγγνώμη» τόνισε η βουλευτής Χανίων της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της.

Αυτή την φορά όμως η παρέμβαση της πρώην δημάρχου της Αθήνας και για πολλά χρόνια βουλευτής της Α’ Αθηνών για τους μυημένους είχε και άλλη στόχευση.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έχει ειδικά κοινά στην Α’ Αθηνών και κανένας δεν μπορεί να αποκλείσει ότι στο μέλλον, ειδικά αν αποτύχει στην επανεκλογή του στη Βουλή, ότι δεν μπορεί να διεκδικήσει το δήμο Αθηναίων.

Και δήμαρχος Αθηναίων είναι ο γιος της, Κώστας Μπακογιάννης.

ΥΓ. Οι εθνικές εκλογές ακόμα και να πραγματοποιηθούν στο τέλος της τετραετίας θα προηγηθούν των αυτοδιοικητικών.

ΠΗΓΗ 15MINUTES.GR

    

Απόψεις

Τι σχέση μπορεί να έχει ο θάνατος ενός ρομά που έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών στο Πέραμα με την ελληνογαλλική συμφωνία και την πιθανότητα να αναγκαστούμε να...