Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Μόνο στο15minutes.gr: Η μετάλλαξη «Δέλτα» αφορμή να μην κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ Συνέδριο; Γιατί ο Τσίπρας θέλει Συνέδριο λίγο πριν τις εκλογές

Στα ύψη αναμένεται να είναι τα κρούσματα τον Αύγουστο, ενώ οι επιστήμονες εκτιμούν πως τον Οκτώβριο, με την εμφάνιση του κρύου, εάν δεν πετύχουμε το τείχος ανοσίας από τον εμβολιασμό, η πανδημία μετά από μια κάμψη θα επανεμφανιστεί.

Στην Κουμουνδούρου η εσωκομματική αντιπολίτευση αρχίζει ήδη και ανησυχεί μήπως ο Αλέξης Τσίπρας εκμεταλλευτεί την κατάσταση και δεν πραγματοποιήσει το εκκρεμών Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Πολύ περισσότερο που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε πρόσφατη συνέντευξή του σε γνωστή  ιστοσελίδα  συνέδεσε τη διεξαγωγή του Συνεδρίου με την πορεία της πανδημίας.

Η «Ομπρέλα» αναμένεται να επιμείνει στη διεξαγωγή του Συνεδρίου εντός του 2021, ακόμα και χωρίς φυσική παρουσία των συνέδρων. Αν το αίτημα δε γίνει δεκτό, όπως προειδοποιούν μέλη της, θα καταστήσουν το θέμα μείζον θέμα αντιπαράθεσης.

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες του 15minutes, Συνέδριο θέλουν και κάποιοι «προεδρικοί», ώστε να αναμετρηθούν με την «Ομπρέλα», καθώς θεωρούν ότι θα βελτιώσουν τους συσχετισμούς που είναι ήδη υπέρ τους στο εσωτερικό της Κουμουνδούρου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας θέλει Συνέδριο λίγο πριν τις εκλογές, ώστε να αντιμετωπίσει κατά το δυνατόν την εσωστρέφεια, αλλά και να επανεκλεγεί πανηγυρικά.

ΠΗΓΗ 15MINUTES

    

randomness