Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

O Γιάννης Οικονόμου στη Βουλή για τα οφέλη της Ηλεκτροκίνησης


Στη συζήτηση που διεξάγεται στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο του Υπ. Περιβάλλοντος που προωθεί την ηλεκτροκίνηση τοποθετήθηκε ο βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Οικονόμου ενώ κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε και στις αποκαλύψεις της «Καθημερινής» για την απόπειρα παρεμβάσεων στην έρευνα για το Μάτι.
«Το νομοσχέδιο που συζητάμε σήμερα είναι ένα ακόμη βήμα, είναι ένα ακόμα εργαλείο εφαρμοσμένης πολιτικής προκειμένου να δώσουμε απάντηση με περιεχόμενο στην ανάγκη αλλά και στην απαίτηση της κοινωνίας και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων να αντιμετωπίσουμε την κρίση ή καλύτερα τις κρίσεις που σχετίζονται με την κλιματική αλλαγή» τόνισε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Οικονόμου.
Στη συνέχεια ο κ. Οικονόμου αναφέρθηκε στα οφέλη της ηλεκτροκίνησης και στις βασικές παρεμβάσεις που προωθεί το συγκεκριμένο νομοσχέδιο μέσω του οποίου μεταξύ άλλων αποσαφηνίζεται το πλαίσιο λειτουργίας της ηλεκτροκίνησης στη χώρα, οργανώνεται και ρυθμίζεται σωστά η αγορά γύρω από τη φόρτιση, διευκολύνονται οι ΟΤΑ να συμμετάσχουν και να παρακολουθήσουν στην ανάπτυξη της νέας αυτής αγοράς.

   

randomness