Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ο Γιάννης Σαρακιώτης με σχολικές καθαρίστριες: «Η Κυβέρνηση “ανταμείβει” με ασέβεια και κοινωνική αναλγησία όσες βάζουν πλάτη στην πανδημία»

 

 

Εκ νέου συνάντηση με αντιπροσωπεία του προσωπικού καθαριότητας στις σχολικές μονάδες του Δήμου Λαμιέων πραγματοποίησε στις 04/09, ο Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.Προοδευτική Συμμαχία στη Φθιώτιδα, κ. Γιάννης Σαρακιώτης, με αφορμή και την πρόσφατη μείωση του αριθμού τους στη σχετική προκήρυξη. Στη συνάντηση παρέστησαν οι Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας, κ.κ. Σοφία Ανεστοπούλου και Βάιος Μπουρογιάννης. Από μεριάς του ο Βουλευτής Φθιώτιδας ενημέρωσε την αντιπροσωπεία ότι για το θέμα, σε επίπεδο κοινοβουλευτικού ελέγχου πραγματοποιήθηκε στις 2-9-2020παρέμβαση από τον ίδιο και από συναδέλφους του στην Αξιωματική Αντιπολίτευση, ζητώντας εξηγήσεις για αυτή την εξέλιξη, καθώς και περαιτέρω στοιχεία από τον Υπουργό Εσωτερικών, κ. Παν. Θεοδωρικάκο.

Παράλληλα, συντάχθηκε με τις ανησυχίες των ιδίων, αλλά και των εκπροσώπων γονέων και φορέων της περιοχής, που προσφάτως εξέθεσαν την αγωνία τους για το πως θα καλυφθούν οι εν μέσω πανδημίας αυξανόμενες ανάγκες καθαριότητας στα σχολεία με δραματικά μειωμένο προσωπικό σε αυτά. Την ώρα μάλιστα που η Υπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων, κα Ν. Κεραμέως κάνει λόγο για καθαριότητα δύο και τρεις φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας.

   

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.