Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Παράδοση Προστατευτικών Ασπίδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής στο Δήμο Λοκρών

 

 

Μετά από αίτημα του Δημάρχου Λοκρών Αθανάσιου Ζεκεντέ, παραδόθηκε σήμερα  Παρασκευή 12 Ιουνίου στο Δήμο αξιόλογος αριθμός ατομικών προστατευτικών ασπίδων, οι οποίες κατασκευάσθηκαν με τη χρήση τρισδιάστατων (3D) εκτυπωτών χαμηλού κόστους από εθελοντική ομάδα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών, καθώς και υποψήφιων διδακτόρων, όπως και λοιπών εθελοντών του Τμήματος Μηχανικών Βιομηχανικής Σχεδίασης και Παραγωγής της Σχολής Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

 

Η παράδοση έγινε στον Δήμαρχο Λοκρών  Αθανάσιο Ζεκεντέ εκ μέρους του Πρύτανη του Ιδρύματος, Καθηγητή  Παναγιώτη  Καλδή, από το Καθηγητή του Ιδρύματος,  Θεόδωρο Γκανέτσο, , παρουσία της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου  Μαρία  Γιαννοπούλου και των Αντιδημάρχων  Νικόλαου Ανεστάκου,  Αντώνιου Καραμίντζιου,  Κωνσταντίνου Σούλια και  Παναγιώτη Καπουκίνη. Ο Δήμαρχος  σημείωσε πως «η συνεργασία  τιμά ιδιαιτέρως το Πανεπιστήμιο και θα είναι πολύτιμη σε αυτό το δύσκολο διάστημα που διανύουμε εξαιτίας του κινδύνου εξάπλωσης του κορωνοϊού και των δυσμενών επιπτώσεων του στη ζωή όλων μας''.

Πρόθεση μας , τόνισε ο κ. Ζεκεντές , είναι να διαθέσουμε τις ασπίδες στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Αταλάντης, στους ιδιώτες ιατρούς και οδοντιάτρους της περιοχής, καθώς και σε εργαζομένους του Δήμου Λοκρών που εργάζονται ενάντια στη διασπορά της πανδημίας του κορωνοϊού. 

Συντελεστές της παραγωγής ήταν οι κ.κ. Κωνσταντίνος Νάσεμπ, Αντώνης Αγγελόπουλος, Χριστιάννα Ανδρουλάκη με συντονιστές τους Καθηγητές Θεόδωρο Γκανέτσο και Δημήτριο Πυρομάλλη και με καθοριστική συμβολή του Αντιπρύτανη, Καθηγητή  Ιωάννη Καλδέλλη. Ανάλογη προσφορά του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής έχει προηγηθεί στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ, στα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Αιγινήτειο και το Αρεταίειο και το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.  

 

 

Φωτογραφίες

   

Αθλητικά

Σε επίδειξη δύναμης του Λιούις Χάμιλτον εξελίχθηκε ο τέταρτος φετινός αγώνας της Φόρμουλα Ένα, που έγινε σήμερα (2/8) στην πίστα του Σίλβερστοουν. Ο Βρετανός παγκόσμιος...
randomness