Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Προγραμματική σύμβαση για τον καθαρισμό των ρεμάτων υπέγραψαν ο Δήμος Λοκρών και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Προγραμματική σύμβαση για τον καθαρισμό των ρεμάτων υπέγραψαν ο Δήμος Λοκρών και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας .
Ήδη ξεκίνησαν οι πρώτες εργασίες καθαρισμών και θα συνεχιστούν τους επόμενους μήνες προκειμένου να επιλυθούν χρονίζουσες παθογένειες.
Από κοινού σήμερα ο Δήμαρχος Λοκρών Θανάσης Ζεκεντές με την Προϊσταμένη των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας επισκέφθηκαν  τα σημεία που ξεκίνησαν οι καθαρισμοί των ρεμάτων και διαπίστωσαν  την ομαλή πρόοδο των εργασιών καθαρισμού και διάνοιξης.
''Η πολιτική προστασία αποτελεί προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής Λοκρών σε μια περίοδο που τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα δημιουργούν κινδύνους για την ανθρώπινη ασφάλεια, τις δημόσιες υποδομές και τις ατομικές ιδιοκτησίες'' δηλώνει ο Δήμαρχος Λοκρών Θανάσης Ζεκεντές .
  Με την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης  δρομολογείται λύση σε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα που αποτελούσε μεγάλο κίνδυνο για την περιοχή μας.
 
''Στην πορεία αυτή , σημειώνει ο κ. Ζεκεντές , θα συγκρουστούμε με οσούς ενάντια στη δημόσια ασφάλεια φέρουν εμπόδια στις διανοίξεις και τους καθαρισμούς των ρεμάτων. Κανένα ατομικό συμφέρον δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο κοινό καλό''.
Φωτογραφίες

    

randomness