Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Στο Ζηλευτό ο Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης

Την κοινότητα Ζηλευτού του Δήμου Μακρακώμης που υπέστη μεγάλες καταστροφές από τις πρόσφατες πλημμύρες επισκέφτηκε την  Κυριακή ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης συνοδευόμενος από τον γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής  Φθιώτιδας Μάνο Γέμελο και άλλα στελέχη.
Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης συζήτησε με τους κατοίκους της τοπικής κοινότητας , για την κατάσταση που επικρατεί μετά το ανελέητο χτύπημα του μεσογειακού κυκλώνα , τις άμεσες ανάγκες που υπάρχουν και τις πρωτοβουλίες που θα πάρουν τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ για την ταχύτερη αποκατάσταση των καταστροφών .

Δυστυχώς οι εικόνες που αντίκρυσαν τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ είναι αποκαρδιωτικές, με σοβαρές ζημιές στις υποδομές, στις περιουσίες και στα χωράφια των κατοίκων.

Σκοπός μας είναι , δηλωσε ο Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης ,  να είμαστε από την πλευρά μας χρήσιμοι για την άμεση καταβολή των αποζημιώσεων στους πληγέντες, αλλά και στα νοικοκυριά και τις περιουσίες των κατοίκων, για την ταχύτερη καταγραφή των ζημιών στις αγροτικές εκτάσεις από τον ΕΛΓΑ και την καταβολή των αντίστοιχων αποζημιώσεων, για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών σε επίπεδο υποδομών και την επαναφορά της απρόσκοπτης καθημερινής λειτουργίας των πληγεισών περιοχών και  για το σχεδιασμό και την υλοποίηση αποτελεσματικών αντιπλημμυρικών έργων για να αποφύγουμε την επανάληψη αντίστοιχων επιπτώσεων από φυσικές καταστροφές.

 

 
Φωτογραφίες

   

Αθλητικά

Σπουδαίο «διπλό», που την έφερε σε απόσταση τριών βαθμών απ’ την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα σημείωσε η ΑΕΚ στα Ιωάννινα κόντρα στον ΠΑΣ, επικρατώντας με 1-0 χάρις σε...