Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Συνελήφθησαν τρία ατομα για ναρκωτικά και πλαστά χαρτονομίσματα

Συνελήφθησαν τρία ατομα  στους Δελφούς Φωκίδας, κατηγορούμενοι για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων και κατοχή ναρκωτικών

 

Κατασχέθηκαν αμφιβόλου γνησιότητας χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, χρηματικό ποσό, μικροποσότητα κάνναβης και  ενα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο . 

 

 Ειδικότερα, στο πλαίσιο της έρευνας που διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας – Δελφών, προέκυψε ότι οι ανωτέρω ενέχονται σε τρεις (3) περιπτώσεις πραγματοποίησης συναλλαγής με αμφιβόλου γνησιότητας χαρτονομίσματα των (50) ευρώ, χθες απογευματινές ώρες, σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος περιοχών των Δελφών (δύο περιπτώσεις) και της Λιβαδειάς.

 

Επιπλέον χθες το απόγευμα, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Αράχωβα Βοιωτίας, αντάλλαξαν χαρτονόμισμα των (50) ευρώ, ομοίως αμφιβόλου γνησιότητας, με χαρτονομίσματα μικρότερης αξίας, πλην όμως η πράξη τους έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, στον οποίο τελικά επέστρεψαν το ανωτέρω χρηματικό ποσό.  

 

Όπως διαπιστώθηκε, οι συλληφθέντες για τη διευκόλυνση της παράνομης δράσης του, χρησιμοποιούσαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 25χρονου, ενώ τις συναλλαγές πραγματοποιούσε ο 19χρονος.

 

 

 

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε τον ανωτέρω αυτοκίνητο, ενώ ομοίως βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τόσο στην κατοχή τους, όσο και εντός του οχήματος, το συνολικό χρηματικό ποσό των (580) ευρώ και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

 

Επίσης κατασχέθηκαν τα αμφιβόλου γνησιότητας χαρτονομίσματα των (50) ευρώ, με τα οποία πραγματοποιήθηκαν οι ανωτέρω συναλλαγές.

 

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας – Δελφών, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.  

 

Φωτογραφίες

   

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness