Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Θανάσης Μιχελής : Οι βουλευτές της ΝΔ ψηφίζουν την κατάργηση πανεπιστημιακών τμημάτων και την ιδια ωρα μιλούν για Πανεπιστήμιο Στερεάς

Κριτική στην κυβέρνηση και τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στη Φθιώτιδα , ασκεί με σημερινή του δήλωση ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Μιχελής με αφορμή την κατάργηση των πανεπιστημιακών τμημάτων μεταξύ αυτών και το Τμήμα Λογοθεραπείας της Λαμίας  .

''Πρόσφατα με νόμο του Υπ.Παιδείας , σημειώνει ο κ. Μιχελής , καταργήθηκαν 37 νέα Πανεπιστημιακά τμήματα, μεταξύ των οποίων και αυτό της Λογοθεραπείας της Λαμίας (άρθρ.33, νόμου ΣΥΡΙΖΑ). Ταυτόχρονα όμως καταργήθηκε και το αρθ.34, που πρόβλεπε συνεργασία και πρωτοβουλίες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς (Π.Ε.Δ) και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, προκειμένου να διερευνηθούν προϋποθέσεις ίδρυσης Πανεπιστημίου Στερεάς''.Στη δηλωσή του ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ , υπογραμμίζει την αντίφαση των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας απο τη μια να ψηφίζουν την κατάργηση πανεπιστημιακών τμημάτων και απο την αλλη να μιλούν για Πανεπιστήμιο Στερεάς .

''Την κατάργηση , επισημαίνει ο κ. Μιχελής , ψήφισαν οι βουλευτές της ΝΔ, που την ίδια ώρα στη Βουλή μιλούσαν ... για Πανεπιστήμιο Στερεάς. Σιωπή από Περιφέρεια Στερεάς και Π.Ε.Δ. Τα συμπεράσματα δικά σας''.

   

Απόψεις

Θέλω να πέσω για ύπνο και να ξυπνήσω παραμονή Δεκαπενταύγουστου, απ’ τα πανηγύρια του γιου μου για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών.Να έχουν γίνει τα καρπούζια.Ο...
randomness