Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Τους έπιασαν να ψαρεύουν παράνομα

Σε ελέγχους που πραγματοποίησαν τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας το απόγευμα της Τρίτης (12/10) και της Τετάρτης (13/10) πρωινές ώρες, εντόπισαν δύο άνδρες να ψαρεύουν παράνομα σε περιοχές της Φθιώτιδας και της Χαλκίδας.
• Στην πρώτη περίπτωση σε έλεγχο που διενεργήθηκε τις απογευματινές ώρες της Τρίτης, από στελέχη του Γ’ Λιμενικού Τμήματος Λάρυμνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας εντοπίστηκε στην περιοχή “ΜΠΛΟΤΣΚΑ” Λάρυμνας, 24χρονος άνδρας να έχει αλιεύσει, με χρήση φορητής αυτόνομης καταδυτικής συσκευής, 22,5 κιλά του είδους κυδώνια και γυαλιστερές.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των εκ του νόμου προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων, ενώ κατασχέθηκε ο εξοπλισμός όπως επίσης και τα αλιεύματα, τα οποία ποντίστηκαν στη θάλασσα.
• Στην δεύτερη περίπτωση σε έλεγχο που διενεργήθηκε, πρωινές ώρες της Τετάρτης (13/10) από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας εντοπίστηκε στην περιοχή “ΜΟΡΦΑ” Αυλίδας, ιδιώτης να διενεργεί ερασιτεχνική αλιεία από ξηράς με τη χρήση διχτυού (μανωμένου) καθώς και αθερινόδιχτου, εργαλείων παντελώς απαγορευμένων για την ερασιτεχνική αλιεία.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των εκ του νόμου προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων, ενώ κατασχέθηκαν τα δίχτυα, μήκους πενήντα μέτρων έκαστο.

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness