Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Η ώρα της εξέτασης των προστατευομένων μαρτύρων

Με ηχητικά μόνο μέσα και αλλοίωση της φωνής αναμενόταν να γίνει η εξέταση του προστατευόμενου μάρτυρα με την κωδική ονομασία «Μάξιμος Σαράφης». Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα υπάρχει σύστημα αναμετάδοσης της εικόνας κατά τη διάρκεια της εξέτασής του, ενώ έχει απαγορευτεί και η χρήση κινητού από τον μάρτυρα.
Ο προστατευόμενος μάρτυρας βρέθηκε στον 8ο όροφο της ΓΑΔΑ και στον 14ο τα μέλη της Προκαταρκτικής Επιτροπής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.
Στην εξέταση του προστατευόμενου μάρτυρα με την κωδική ονομασία «Μάξιμος Σαράφης» δεν προσήλθε ο βουλευτής της “Ελληνικής Λύσης” Βασίλης Βιλιάρδος. Νωρίτερα, το ΚΚΕ είχε ξεκαθαρίσει ότι αποχωρεί από την προανακριτική επιτροπή για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο μέχρι να αρθεί το καθεστώς προστασίας. Κατά συνέπεια στη ΓΑΔΑ βρέθηκαν ο πρόεδρος της επιτροπής Γιάννης Μπούγας, ο Θανάσης Πλεύρης από τη ΝΔ, ο Σπύρος Λάππας από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Βασίλης Κεγκέρογλου από το Κίνημα Αλλαγής. Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν να συμμετέχουν και άλλα μέλη της επιτροπής στην εξέταση.
Ακολούθησε στις 20.30 η κατάθεση της μάρτυρος «Αικ. Κελέση» .

 

 

   

Απόψεις

Θέλω να πέσω για ύπνο και να ξυπνήσω παραμονή Δεκαπενταύγουστου, απ’ τα πανηγύρια του γιου μου για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών.Να έχουν γίνει τα καρπούζια.Ο...
randomness