Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

 

Επιχείρηση ''νομος και τάξη '' στην Ανθήλη απο την Αστυνομία και το Δήμο Λαμιέων

Aστυνομοκρατούμενη περιοχή θυμίζει το τελευταίο διάστημα η Ανθήλη , με τις κλούβες των ΜΑΤ και τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ να επισκέπτονται συχνά την συνοικία των τσιγγάνων στο πλαίσιο μια επιχείρησης εκκαθάρισης απο φαινόμεναν παραβατικότητας που εκδηλώνονται στην περιοχή . Σήμερα στην Τοπική Κοινότητα της Ανθήλης εξελίχθηκε μια ακόμη   επιχείρηση ''νόμου και τάξης '' απο τους αστυνομικούς και υπαλλήλους του Δήμου Λαμιέων  στον καταυλισμό των Ρομά . Είναι η δεύτερη επιχείρηση που πραγματοποιείται μέσα σε λιγότερο από  δεκαπέντε ημέρες με τις Υπηρεσίες του Δήμου να ελέγχουν παράνομα κτίσματα και  παροχές νερού και ρεύματος  ενώ οι Αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποιούν ελέγχους .Η αυξημένη παραβατικότητα των ΡΟΜΑ   έχει φέρει σε  απόγνωση τους κατοίκους  του χωριού που ζητούν την απομάκρυνση   των Ρομά που διαμένουν παράνομα στην περιοχή .  
“Καμία ανοχή στην  παραβατικότητα …” δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Λαμιέων  Κώστας Σταυρογιάννης , σημειώνοντας οτι όσοι από τους Ρομά είναι  νόμιμοι  θα παραμείνουν στην Τοπική Κοινότητα χωρίς να αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα  . Οι παράνομοι θα απομακρυνθούν , ξεκαθάρισε ,  ενώ όσα  κτίσματα μετά τους ελέγχους που θα γίνουν κριθούν παράνομα θα  κατεδαφιστούν .

Φωτογραφίες

   

Απόψεις

Το Παζάρι, ανήκει στο ανατολίτικο παρελθόν. Οι σύγχρονες Πόλεις δεν χαρακτηρίζονται από εμπορικές δραστηριότητες τούρκικης και ανατολίτικης αισθητικής με τσαντίρια,...