Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Με Μανώλη Χριστοδουλάκη εκοψε τη πίτα του το ΚΙΝΑΛ στη Λαμία

Κάλεσμα σε ολα τα μέλη που εχουν τη διάθεση να βάλουν το δικό τους λιθαράκι για την αναγέννηση της δημοκρατικής παράταξης , απηύθυνε απο τη Λαμία σήμερα το βράδυ ,  ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης , ο οποίος βρέθηκε στην πόλη μας  για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του κόμματος  . Χαιρετίζοντας την εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής ο κ. Χριστοδουλάκης , ανακοίνωσε την διοργάνωση περιφερειακής συνδιάσκεψης την Παρασκευή 6 Μαρτίου στη Λαμία ,  που θα ανοίξει τις διαδικασίες για την εκλογή νέας Νομαρχιακής Επιτροπής και Τοπικών Οργανώσεων . Στα πλαίσια της περιφερειακής συνδιάσκεψης που θα εχει εξι θεματικές ενότητες , θα γίνει η εξειδίκευση του σχεδίου Ελλάδα με εμφαση στα ιδιαίτερα τοπικά χαρακτηριστικά . Απευθυνόμενος στα στελέχη και τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής , ο Μανώλης Χριστοδουλάκης ,περιέγραψε  έναν προγραμματισμό δράσεων και διαδικασιών, που θα εστιάζουν στην επαναχάραξη της στρατηγικής του ΚΙΝΑΛ , ''της πολιτικής μας διακριτότητας '', οπως χαρακτηριστικά είπε  και του ρόλου μας στο πολιτικό σύστημα.

''Προχωράμε σε διαδικασίες ουσιαστικού διαλόγου στη βάση μας, που θα προετοιμάσουν παραγωγικά το έδαφος για την πραγματοποίηση 12 περιφερειακών συνδιασκέψεων . Θα ακολουθήσει η εκλογή των νομαρχιακών και τοπικών μας οργάνων και το συνέδριο της νεολαίας του Κινήματος Αλλαγής για την εκλογή των δικών της οργάνων και δομών'' σημείωσε ο κ. Χριστοδουλάκης .

''Το ΚΙΝΑΛ , είπε , εχει αποφασίσει να κινηθεί μακριά απο τα συνθήματα και τα ωραία λόγια και να είναι δίπλα στους πολίτες και στα καθημερινά τους προβλήματα και αυτό που ζητάμε απο τα μέλη μας είναι να μεταφέρουν τις θέσεις μας για τα προβλήματα μέσα στην κοινωνία'' .

Χαιρετισμό στην εκδήλωση εκανε και η Γραμματέας της Νομαρχιακής Κική Παπαρούνα .  

Φωτογραφίες