Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

 

Τελετή βράβευσης και επίδοσης βεβαιώσεων σε νέους επιστημόνες και φοιτητές, που επέστρεψαν στη χώρα μας

Σε  τελετή βράβευσης και επίδοσης βεβαιώσεων σε νέους επιστημόνες και φοιτητές, που επέστρεψαν στη χώρα μας, αφότου ολοκλήρωσαν κύκλο επιστημονικών ημερίδων στις Βρυξέλλες,συμμετείχε η Δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή .

Η εκδήλωση  διοργανώθηκε στο γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα, από την Επιστημονική Υπεύθυνη του προγράμματος και καθηγήτρια του Παντείου Πανεπιστημίου Δρ. Βίκυ Δεληθέου και τον Σύμβουλο του Προγράμματος και καθηγητή του Πανεπιστήμιου NEAPOLIS της Πάφου Δρ. Κων/νο Αθανασόπουλο και συμμετείχαν Πρόεδροι και Καθηγητές Πανεπιστημιακών Τμημάτων αλλά και ανώτερα στελέχη της Ε.Ε.

Στην ομιλία της η Δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας τόνισε οτι  ''σε μία εποχή που η μία κρίση διαδέχεται την άλλη, είναι ευλογία να δίνονται κίνητρα σε νέους επιστήμονες και φοιτητές να εμπλουτίσουν και να εξειδικεύσουν το γνωστικό τους πεδίο, με στόχο την απορρόφησή τους στην ελληνική αγορά''. Κίνητρα, τα οποία , οπως ανέφερε η κ. Στιβακτή , ''θα πρέπει να υποστηρίζονται και να επιβραβεύονται, γιατί η νέα γενιά αποτελεί την ελπίδα και το μέλλον του τόπου μας. Γιατί οι νέοι πρέπει να συνεχίσουν να πιστεύουν στο οικοδόμημα της πατρίδας μας και στην Ευρωπαϊκή της προοπτική. Και σε αυτή την προσπάθεια οφείλουμε να συμπράξουμε όλοι, κατέχοντες αξιώματα και μη''.

 

 

   

Απόψεις

Το Παζάρι, ανήκει στο ανατολίτικο παρελθόν. Οι σύγχρονες Πόλεις δεν χαρακτηρίζονται από εμπορικές δραστηριότητες τούρκικης και ανατολίτικης αισθητικής με τσαντίρια,...