Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου το ''αναμμα'' του Δένδρου στην Πλατεία Πάρκου

Πανδαισία χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων με πολλές εκπλήξεις , εντυπωσιακό στολισμό , εντονους συμβολισμούς και μια μεγάλη συναυλία από τον Γιάννη Βαρδή και τον Γιώργο Λιανό περιλαμβάνει το ''μενού'' που ετοίμασε για ολους τους δημότες η Δημοτική Αρχή του Δήμου Λαμιέων . 

Η  φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου θα πραγματοποιηθεί την ημέρα του Αγίου Σπυρίδωνα , την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου στις 8:30 μ.μ.το βράδυ στην Πλατεία Πάρκου , ενώ την Παρασκευή εχει προγραμματιστεί η ''Λευκή Νύχτα'' ,εκδηλώσεις που είναι ελκυστικές και δίνουν το κίνητρο για βόλτες στα καταστήματα της πόλης  και  στους στολισμένους δρόμους .

Στην φωταγώγηση του δένδρου την εκδήλωση θα ανοίξει η Φιλαρμονική Λαμίας και η χορωδία του 6ου Γυμνασίου Λαμίας.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο θα ανάψει στην πλατεία Πάρκου ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών και παρουσιάστρια θα είναι η Μαρία Κεφαλά.

Στην συνέντευξη τύπου οπου παρουσιάστηκε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ,  ο Δήμαρχος Λαμίας Θύμιος Καραϊσκος, η Αντιδήμαρχος πολιτισμού Αμαλία Ποντίκα, ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Φώσκολος,ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Γιάννης Βλαχογιάννης και ο πρόεδρος του Ε.Β.Ε.Θανάσης Κυρίτσης ζήτησαν την συμμετοχή των πολιτών.

 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκδηλώσεις αλλά και χριστουγεννιάτικα τουρνουά αθλητισμού καθώς στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι '' να γίνει η Λαμία προορισμός για τις ημέρες των γιορτών'' .

   

randomness