Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Αργεντινή - Αγγλία 2-1 και Κρυφο-Δεξιόφρονες

Γράφει ο Δρ. Γιάννης Α. Θεοδώρου
(τ. Καθηγητής ΑΤΕΙ 
Λαμίας-Στερεάς Ελλάδας)

 

Επιτέλους τιμωρήθηκε έστω ποδοσφαιρικά στα ημιτελικά (Αργεντινή-Αγγλία 2-1), ο αλαζονικός Αγγλοσαξονικός Ιμπεριαλισμός που έχει επιβάλλει παγκόσμια από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο την ξύλινη (χωρίς καμμιά ετυμολογία!), την κλεμμένη κατά 80% από τα Ελληνικά, τάχα μου αυτόνομη αγγλική γλώσσα!
Και έρχεται μάλιστα η άσχετη "κρυφοδεξιά" και αριβίστρια εκ Κοζάνης κ. Διαμαντοπούλου, να προτείνει την αγγλική ως πρώτη γλώσσα, στη χώρα-μητέρα όλων των δυτικών γλωσσών δηλ. την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ!
Αντί λοιπόν η κυρία αυτή να εισηγηθεί (από τις Διευθυντικές θέσεις της που κατά καιρούς φροντίζει στην καριέρα της να στελεχώνει) ότι η ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΓΛΩΣΣΑ πρέπει να καθιερωθεί ως η πραγματική μητέρα όλων των δυτικών τουλάχιστον γλωσσών, η κυρία αυτή υποκλίνεται όπως ο Γεραπετρίτης στον Σουλτάνο Ερντογάν, στις κοκα-κολες και γλύφει τους κυρίαρχους Αγγλοσάξονες όπως έχει μάθει να αναρριχάται στην εξουσία από μικρή ως Νομάρχης (από 26 ετών?)!
Έλεος Κυρία μου και κύριοι κρυφο-δεξιόφρονες του σημερινού ΠΑΣΟΚ, που ερωτοτροπείτε με την φασίζουσα δεξιά του κυβερνητικού και αντεθνικού καθεστώτος Μητσοτακιστάν!
Είναι καιρός λοιπόν να πάτε και σεις (όπως και οι όμοιοι σας δεξιόφρονες, Χρυσοχοϊδης-Φλωρίδης, κλπ.) φανερά πλέον με το φασίζον κυβερνητικό και αντεθνικό Μητσοτακιστάν που σας ταιριάζει, που ούτε καν οι πρώην δεξιοί πρωθυπουργοί Σαμαράς-Καραμανλης αλλά ευπάτριδες, δεν ανέχονται πια!
Εξάλλου έχουμε στην Ελλάδα πανίσχυρη Δεξιά με πολλά πλοκάμια (Άδωνις, Βελόπουλος, κλπ), και δεν χρειάζεται και το έρμο σήμερα ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη να συνενωθεί με το Μητσοτακιστάν, κατά το εισαγόμενο γερμανικό μοντέλο της πολυπληθούς Φαμίλιας Ντόρας και Μητσοτάκη!

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness